Sök Meny
Såld

Täby - Täby Centrum / Stora marknadsvägen 9

Unik studiolokal, Juridisk person accepteras!

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! Välkommen till denna unika och moderna studiolokal med fantastiska panoramafönster som bidrar med härligt ljus och dessutom helt utan insyn! Här erbjuds du 33 väl fördelade kvadratmeter med stort allrum som med lätthet möbleras både med soffdel/kontorshörna alt med dubbelsäng. Pentry med god förvaring, rymligt badrum med dusch samt en välkomnande hall. Denna lägenhet lämpar sig perfekt för den egna företagaren, då juridisk person accepteras i föreningen för denna bostadslokal med kontorsändamål. Garageplats i huset. Täby Colourfront har trevliga gemensamhetsutrymmen som gästlägenhet, anlagd gård, takterrass, bastu, cykelrum och en mycket fin tvättstuga. Här får du en central Studiolokal/lägenhet med närhet till Täby centrum med dess utbud och goda kommunikationer runt hörnet där du med Roslagsbanan tar du dig in till Östra Station på ca 20 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer. Måste ses!

Täby / Täby Centrum
Stora marknadsvägen 9
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 33 kvm
Avgift: 2 063 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 6 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Stora Marknadsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.