Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Viggbyholm / Tallvägen 20

Charmig 20-tals villa

Välkommen till denna charmiga 20-tals villa med en totalyta om 193 kvm i lummiga och barnvänliga Viggbyholm. Väl tilltaget vardagsrum inredd med en vacker kakelugn samt utgång till den träbelagda altanen i ett perfekt sydväst läge med sol från förmiddag till kväll. Plan trädgårdstomt för mycket lek samt stor garageuppfart, omlagd 2014. En trappa upp finner du tre ordentliga sovrum , badrum , kontor samt utgång till balkongen som vetter mot framsidan. Här bor du med närhet till skolor och dagis samt härliga grönområden med promenadstråk runt Rönningesjön och Rönninge by, matbutik med postombud samt goda kommunikationer.

Täby / Viggbyholm
Tallvägen 20
Final price: 6 400 000 kr
Enclosed: 155/38 kvm
Running costs: 39 769 kr/år
Plotarea: 983 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Tallvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.