Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Skarpäng / Träkolsgränd 6

Trivsamt parhus invid Rösjön. Varför inte starta dagen med ett morgondopp vid Rösjöns fina badplats. Parhuset rymmer trevligt vardagsrum i vinkel med plats för stor soffgrupp och matsalsbord. Härligt kök med inredning från Noblessa i vitt med rostfria vitvaror samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Köket rymmer matplats för 4 till 6 personer invid fönster i två väderstreck. Praktisk tvättstuga/groventré samt två badrum, ett på vardera våningsplan. Övervåningen erbjuder tre sovrum varav ett sovrum kan delas till två rum om så önskas. Här finns även en rymlig klädkammare. Plan tomt med gräsyta och trädgårdsväxter som äppel och körsbärsträd. Svarta och röda vinbär samt krusbär och rabarber. Insynskyddande häckväxter mot grannarna. Garage med fjärrstyrd elport samt uppställningsplats för tre bilar. Del av garaget är ett rymligt isolerat förråd. Parhuset har direkt närheten till fantasktiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana.

Täby / Skarpäng
Träkolsgränd 6
Final price: 5 700 000 kr
Enclosed: 137 kvm
Running costs: 27 705 kr/år
Plotarea: 538 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Träkolsgränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.