Search Menu
Bostaden är såld

Tullinge / Anna Maria Roos väg 7

Elegant och modernt hus i två våningar om 205 kvm!

Nu finns chans att förvärva detta eleganta och moderna hus i två våningar med stilrena linjer och spännande arkitektur. Huset har installerat larmsystem och öppnas välkomnande upp genom entrén som ligger insynsskyddat på ena gaveln. Bakom denna detaljrika fasad finner du b.l.a. stort högkvalitativt kök integrerat med avskild matplats för det större sällskapet om ca 6-8 personer. Fem generösa sovrum, allrum med braskamin, helkaklat exklusivt badrum med bubbelbad, WC. Stor takterass på övervåningen samt uteplats med plats för det större möblemanget. Vidare finner ni en fullt utrustad tvättstuga med egen ingång innehållande tvättpelare, torkskåp och arbetsbänkar samt över- och underskåp. Nyslipade golv och nymålade väggar i samtliga rum. Huset andas framtiden med sina stilrena interiörer, estetiska materialval och spännande höga, stora och runda fönster. Den nya köparen har rätt att sätta upp ett attefallshus vilket ägaren av andra huset har godkänt. Detta är ett hus som måste upplevas! Varmt välkomna på visning!

Tullinge
Anna Maria Roos väg 7
Final price: 7 600 000 kr
Enclosed: 205 kvm
Running costs: 36 057 kr/år
Plotarea: 853 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tullinge / Anna Maria Roos Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.