Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tyresö
Barrskogsvägen 5, 4 tr
Accepterat pris: Kalkyl 2 900 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 3 749 kr/mån
Rum: 2 rum och kök.
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Tyresö / Barrskogsvägen 5, 4 tr

Nyproducerad ljus tvåa! Balkong sydvästläge! Kvällssol!

Välkomna till en modern och mycket ljus 2ROK i vacker och naturnära miljö i Tyresö. Perfekt planerad lägenhet med stort och rymligt vardagsrum med öppen planlösning i anslutning till kök med generös matplats. Ett effektivt- och smartplanerat boende med många fönster. Lägenheten har genomgående smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Härlig balkong med söderläge! Flexibelt tillträde! Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till stockholm. Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker. I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Läget är mycket bra i populära Tyresö Skogsstad, ett nytt bostadsområde byggt av JM med närhet till natur och strövområden samt kommunikationer med bussen utanför dörren. Lägenheten är utrustad med mycket fin inredning enligt JM Original. Kommunikationer rakt utanför huset : Buss 802 tar 18 min till Gullmarsplan eller 11 min till Tyresö Centrum.


Köksinspiration

Provmöblera
Kök.
Kök.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Härligt sovrum.
Härligt sovrum.
Sovrum med bra förvaring.
Sovrum med bra förvaring.
Rymlig hall.
Rymlig hall.
Hall mot vardagsrum.
Hall mot vardagsrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Fri utsikt från balkong
Fri utsikt från balkong
Fräscht badrum.
Fräscht badrum.
Tyresö skärgård
Tyresö skärgård
Tyresö slott
Tyresö slott
Tyresö golf
Tyresö golf
Tyresö slottspark
Tyresö slottspark
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. För mer detaljerad info kring rumsbeskrivning och tillval se lista under FAKTA. Hall Hall med linneskåp, garderob, och hatthylla. Kök Stilrent kök med bänkskiva, kyl/frys, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll, ugn och mikro. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum Härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen. Badrum Helkaklat fräscht badrum med dusch. WC stol och tvättställ med underskåp och två lådor. Spegel, kombitvätt med praktisk bänkskiva i laminat. Sovrum Härligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober. Balkong Underbar balkong med sydvästläge.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  61 kvm
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016/2017
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Avtal med Telia triple play ingår i avgiften med Bredband, TV och Telefoni. En digitalbox per lägenhet ingår.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  14 garageplatser och 3 mc-platser i garage. 43 parkeringsplatser utvändiga och 3 med motorvärmare. Garage: 14 st, 750 kr Mc.plats: 3 st, 200 kr Öppen p-plats: 43 st, 300 kr Öppen p-plats motorvärme: 3 st, 400 kr Hyra extra förråd: 5 st, 400 kr
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.
Övriga upplysningar
 • FÖRENINGEN Skogskanten består av 76 välplanerade bostadslägenheter och blir JMs sista etapp i Tyresö Skogsstad. Lägenheter har genomtänkta planlösningar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob eller klädkammare. Lägenheterna är 1 - 4 rum och kök stora och det finns ett stort urval utav mindre lägenheter. Huset består utav fyra trapphus och är 5 våningar högt samt källare. Alla våningsplan kan nås med både hiss och trappa. Det är entréer mot både kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen och genom den sistnämnda entrén ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort. Tyresö Skogsstad kommer vara färdigställt under 2017 och då kommer området sammanlagt bestå utav 20 småhus och 226 lägenheter. Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren inrett med hylla i förråd. Har du behov utav mer förvaringsyta finns det extraförråd att hyra. Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd finns i husets källare. Postboxar är placerade i entrén vid varje trappuppgång och morgontidningen får du levererad till tidningsfacket som är placerat utanför lägenhetsdörren. Sop- och återvinningsrum finns vid entréerna i trapphus 10 och 12 där både hushållssopor, tidningar, kartong och plast slängs. Gemensamhetslokal. Föreningens styrelserum med WC finns i källaren i trapphus 12. Närområdet bjuder på ett stort utbud av skolor, fritidsaktiviteter med närliggande Tyresö Nationalpark och fina badplatser. ÖVRIGT Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats eller med bil. Man har valt att bevara naturen i området där både tall och blåbärsris växer. Du har nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer, livsmedelsbutiker och en som har en ny (2013/2014) utökad 2000 kvm stor handelsyta som leder till ännu större utbud på övre plan. I Tyresö kommun så finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Det finns goda kommunikationer i området, bland annat buss 872 mot Gullmarsplan som avgår varje kvart under vardagarna, resan tar endast 16 minuter. Utmärkta cykelvägar går igenom området. Har du bil finns garageplats att hyra i grannföreningen eller utomhusparkering längs med kvartersgatan.
Ekonomi
 • Kommentarer driftkostnad
  Individuell varmvattenförbrukning om ca 1530 kr/år (enligt ekonomisk plan) kan komma att variera. Kostnaden kommer att variera beroende hur mycket varmvatten som används i hushållet. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1100 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  440 kr
 • Andel i förening
  1,3322 %
 • Andel av årsavg.
  1,3322 %
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår Telia Triple Play ( tv, bredband och ip-telefoni abbonemang)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogskanten. I föreningen finns 76 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.