Search Menu
Bostaden är såld

Tyresö - Trollbäcken / Kumla Allé 32

Smakfullt renoverad 1-plans villa, perfekt för barnfamiljen. Hela huset har helrenoverats under 2016 med helt ny planlösning, nytt våtrum och kök samt nya ytskikt. Utsidan har fått en ny modern touch med liggande panel, nya hängrännor, fönster och ytterdörrar. Uppvärmningssystemet är utbytt till en ny energieffektiv luft/vatten värmepump. Väl genomtänkt planlösning och stora sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 4 sovrum, ett smakfullt renoverat badrum och en praktisk tvättstuga. Stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Ett generöst garage som rymmer såväl bil samt bra med förvaringsutrymmen. Härlig trädäckad altan som sträcker sig längst med husets baksida och ena gaveln, en perfekt plats att vistas på under sommarens varma dagar. Här bor ni på en lugn återvändsgata mitt i villaidyllen med gångavstånd till Kumla herrgård, grönområden och Drevviken.

Tyresö / Trollbäcken
Kumla Allé 32
Final price: 6 300 000 kr
Enclosed: 112/36 kvm
Running costs: 29 976 kr/år
Plotarea: 1153 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum.
Building type: 1-plans villa
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Tyresö / Kumla Allé
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.