Search Menu
Bostaden är såld

Tyresö - Tyresö Strand / Mosaikgränd 40

Lägenhet om 120 kvm i Tyresö Strand!

Välkommen till Mosaikgränd 40 i sköna Tyresö Strand! Här finner ni en lägenhet om 120 kvm fördelat på två våningsplan och med 3-4 sovrum och härliga och ljusa sällskapsytor. Via den privata entrén kommer ni via en trappa upp till lägenhetens första plan med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt sovrum med utgång till lägenhetens balkong mot den grönskande baksidan. På det övre planet finns ytterligare två sovrum, ett förråd (möjligt sovrum) samt ett duschrum. I den här bostaden ryms hela familjen! I populära Tyresö strand finns alla bekvämligheter på lagom avstånd. Runt knuten ligger strandtorget med livsmedelsbutik, frisör och restauranger. Här finns också Strandskolan och Tyresö Skola med åk 1-9. En knapp kilometer bort ligger Tyresö slott med sina vackra miljöer och med värdshus, café och badplatser på intilliggande Notholmen. Bussarna på Lagergrens väg tar dig till Gullmarsplan och city på 25 minuter. Varmt välkomna på visning!

Tyresö / Tyresö Strand
Mosaikgränd 40
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Community fee: 7 602 kr/mån
Rooms: 4.5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2-3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Tyresö / Mosaikgränd