Galoppgatan 66A

Galoppgatan 66A

Slutpris

1 700 000 kr


Smedby— Upplands Väsby

Galoppgatan 66A


Slutpris
1 700 000 kr

Smedby— Upplands Väsby

Toppenfin 2.a med terrass om ca 12 kvm med bästa solläge!

Välkommen till en riktigt fin lägenhet med renoverat badrum och kök samt stor terrass i sydväst med fri utsikt över området. Kök med vaniljvita köksluckor samt vitrinskåpsdel och moderna vitvaror. Rejäl matplats invid fönster med utsikt mot trivsam innergård. Vardagsrum med ekparkett och utgång till den fina terrassen med klinkergolv, delvis under tak med plastskydd som ger en hög komfort sena kvällar och mindre varma dagar. Sovrum med stor garderobsvägg för effektiv förvaring. Nyligen renoverat badrum i sober färgskala med våtrumsdokument. Lägenheten har egen entré med två rymliga förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Lugnt belägen vid återvändsgata finner ni denna trevliga bostad i trivsamt grupphusområde. Närhet till skolor och bra kommunikationer via bussar och pendeltågsstationen i Upplands Väsby centrum som tar dig in till Stockholms central på ca 25 min. Här i centrum finns ett stort köpcentrum med butiker och restauranger. I närområdet finns bra utbud på fritidsaktiviteter med bl.a en stor idrottsanläggning med simhall, ishockeyrink, sporthallar och gym.
Invid bostadsområdet finns Smedbyparken som är ett närströvområde, rikt på fornlämningar. En rekonstruktion av en vikingatida gård mitt bland fornlämningarna blev Vikingabyn Gunnesgård. Gården fungerar som ett friluftsmuseum med tillhörande djurhagar.


Välkommen till ditt nya boende centralt och lugnt belägen invid kulturhistorisk miljö.


Boarea
56 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Galoppgatan såldes av oss 2016-09-06. Se alla våra försäljningar i Upplands Väsby samt även på Galoppgatan.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.