Search Menu
Bostaden är såld

Upplands Väsby - Smedby / Galoppgatan 66A

Toppenfin 2.a med terrass om ca 12 kvm med bästa solläge!

Välkommen till en riktigt fin lägenhet med renoverat badrum och kök samt stor terrass i sydväst med fri utsikt över området. Kök med vaniljvita köksluckor samt vitrinskåpsdel och moderna vitvaror. Rejäl matplats invid fönster med utsikt mot trivsam innergård. Vardagsrum med ekparkett och utgång till den fina terrassen med klinkergolv, delvis under tak med plastskydd som ger en hög komfort sena kvällar och mindre varma dagar. Sovrum med stor garderobsvägg för effektiv förvaring. Nyligen renoverat badrum i sober färgskala med våtrumsdokument. Lägenheten har egen entré med två rymliga förråd i direkt anslutning till lägenheten. Lugnt belägen vid återvändsgata finner ni denna trevliga bostad i trivsamt grupphusområde. Närhet till skolor och bra kommunikationer via bussar och pendeltågsstationen i Upplands Väsby centrum som tar dig in till Stockholms central på ca 25 min. Här i centrum finns ett stort köpcentrum med butiker och restauranger. I närområdet finns bra utbud på fritidsaktiviteter med bl.a en stor idrottsanläggning med simhall, ishockeyrink, sporthallar och gym. Invid bostadsområdet finns Smedbyparken som är ett närströvområde, rikt på fornlämningar. En rekonstruktion av en vikingatida gård mitt bland fornlämningarna blev Vikingabyn Gunnesgård. Gården fungerar som ett friluftsmuseum med tillhörande djurhagar. Välkommen till ditt nya boende centralt och lugnt belägen invid kulturhistorisk miljö.

Upplands Väsby / Smedby
Galoppgatan 66A
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 4 137 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Upplands Väsby / Galoppgatan