Svedjevägen 15, entréplan

Svedjevägen 15, entréplan

Slutpris

1 830 000 kr


Bollstanäs— Upplands Väsby

Svedjevägen 15, entréplan


Slutpris
1 830 000 kr

Bollstanäs— Upplands Väsby

Modern och fräsch 2:a på marken!

Välkommen till en rakt igenom mycket fin och välvårdad 2:a om 67 m² i populära Bollstanäs! Toppmodernt och påkostat IKEA kök från 2015 i en spännande grå nyans som skapar ett habegär. Här finns rostfria och delvis integrerade vitvaror och en rymlig matplats invid köksfönstret. Ljus och bred hall ger ett luftigt intryck och möjlighet till viss möblering. Stort kaklat badrum med ny kommod och nytt spegelskåp 2015. Rakt igenom nytt snyggt, oljat och oskarvat ekparkettgolv från 2015 förutom kökets fina klinkergolv från 2008. Hela lägenheten målades om 2015. Samtliga vitvaror är från 2011-2015. Stor insynsskyddad altan byggd 2010 i sydväst med trätrall, infravärme, markis och tak. Ett rymligt vindsförråd hör till lägenheten samt gemensam tvättstuga i husets markplan. Fiber installerades i föreningen 2012. Ypperligt läge nära natur och vattnet i Norrviken med bad om sommaren och skridskoåkning om vintern. Lugnt och barnvänligt område med närhet till kommunikationer, förskola, skola, mataffär och centrum med diverse butiker. Trevliga innergårdar med lekplats. Garageplats ingår i avgiften! Tillträde i december eller enligt överenskommelse. Bör ses!


Boarea
67 kvm
Avgift
5 092 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-08-19

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Svedjevägen såldes av oss 2016-08-19. Se alla våra försäljningar i Upplands Väsby samt även på Svedjevägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.