Search Menu
Bostaden är såld

Upplands Väsby - Bollstanäs / Svedjevägen 15, entréplan

Modern och fräsch 2:a på marken!

Välkommen till en rakt igenom mycket fin och välvårdad 2:a om 67 m² i populära Bollstanäs! Toppmodernt och påkostat IKEA kök från 2015 i en spännande grå nyans som skapar ett habegär. Här finns rostfria och delvis integrerade vitvaror och en rymlig matplats invid köksfönstret. Ljus och bred hall ger ett luftigt intryck och möjlighet till viss möblering. Stort kaklat badrum med ny kommod och nytt spegelskåp 2015. Rakt igenom nytt snyggt, oljat och oskarvat ekparkettgolv från 2015 förutom kökets fina klinkergolv från 2008. Hela lägenheten målades om 2015. Samtliga vitvaror är från 2011-2015. Stor insynsskyddad altan byggd 2010 i sydväst med trätrall, infravärme, markis och tak. Ett rymligt vindsförråd hör till lägenheten samt gemensam tvättstuga i husets markplan. Fiber installerades i föreningen 2012. Ypperligt läge nära natur och vattnet i Norrviken med bad om sommaren och skridskoåkning om vintern. Lugnt och barnvänligt område med närhet till kommunikationer, förskola, skola, mataffär och centrum med diverse butiker. Trevliga innergårdar med lekplats. Garageplats ingår i avgiften! Tillträde i december eller enligt överenskommelse. Bör ses!

Upplands Väsby / Bollstanäs
Svedjevägen 15, entréplan
Final price: 1 830 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 5 092 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Upplands Väsby / Svedjevägen