Bagghusvägen 18

Bagghusvägen 18

Slutpris

2 000 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Bagghusvägen 18


Slutpris
2 000 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Omvårdat hus med kort avstånd till badplats och brygga

Nu finns chansen att förvärva ett mycket omvårdat fritidshus, med separat gästdel, i populära Rörvik! Permanentstandard i form av fullt utrustat kök, helkaklade duschrum med wc och gott om sovplatser. Huset har nyligen utrustats med nytt tak, ny panel, samt att merparten av fönster är utbytta till 3-glas. Huset är fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, duschrum, ett stort sovrum och ett mindre. Gästhuset är sammanbyggt med boningshuset med ett praktiskt förråd. I gästhuset har du ett stort rum med kokskåp och ett rejält duschrum.

Den fantastiska trädgården bjuder på blommor av alla dess slag, vackra träd och buskar. Omgärdad av ett stilfullt staket som gör det praktiskt och säkert för både barnfamilj eller dig med hund. Parkerar gör man smidigt på delen utanför staketet och här finns plats för flera bilar.

Ett perfekt hus för dig som inte vill renovera på semestern utan bara flytta in och njuta. Av sommaren till att börja med, men här mår man bra året om.

Endast ca 150 meter från fastigheten ligger det samfällda området med badplats, båtplatser och parkområde. Så nära att du bara packar picknick-korgen och promenerar ner. Inte ens en cykel behövs...Välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
20 950 kr/år
Tomtarea
1 803 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.