Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Rörvik / Bagghusvägen 18

Omvårdat hus med kort avstånd till badplats och brygga

Nu finns chansen att förvärva ett mycket omvårdat fritidshus, med separat gästdel, i populära Rörvik! Permanentstandard i form av fullt utrustat kök, helkaklade duschrum med wc och gott om sovplatser. Huset har nyligen utrustats med nytt tak, ny panel, samt att merparten av fönster är utbytta till 3-glas. Huset är fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, duschrum, ett stort sovrum och ett mindre. Gästhuset är sammanbyggt med boningshuset med ett praktiskt förråd. I gästhuset har du ett stort rum med kokskåp och ett rejält duschrum. Den fantastiska trädgården bjuder på blommor av alla dess slag, vackra träd och buskar. Omgärdad av ett stilfullt staket som gör det praktiskt och säkert för både barnfamilj eller dig med hund. Parkerar gör man smidigt på delen utanför staketet och här finns plats för flera bilar. Ett perfekt hus för dig som inte vill renovera på semestern utan bara flytta in och njuta. Av sommaren till att börja med, men här mår man bra året om. Endast ca 150 meter från fastigheten ligger det samfällda området med badplats, båtplatser och parkområde. Så nära att du bara packar picknick-korgen och promenerar ner. Inte ens en cykel behövs...Välkommen på visning!

Väddö / Rörvik
Bagghusvägen 18
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Running costs: 20 950 kr/år
Plotarea: 1803 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Väddö / Bagghusvägen