Search Menu
Bostaden är såld

Väddö / Blåsippestigen 3

Fritidshus med perfekt planlösning!

På en härligt frodig trädgårdstomt om 1985 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel ligger detta stora, vinterbonade fritidshus om 75 kvm med optimal planlösning. Det rejäla fritidshuset har en helt optimal planlösning med hela fyra sovrum i fil, separat toalettutrymme med separett-toalett, rejält badrum med dusch och handfat samt ett bra arbetskök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora fina fönster längs ena långsidan samt ett inglasat uterum. På tomten finns även ett uthus/förråd om ca 10 kvm. På den plana, fina tomten frodas växtligheten i träd, buskar och perenna växter, här finns en fin syrenhäck, äpplen, plommon, vinbär, hallon, krusbär, rabarber och en fantastiskt vacker paradisbuske och doftjasmin. Från tomten når man enkelt den gemensamma boll- och bouleplanen, båthamnen där det finns möjlighet till båtplats och flera olika badplatser inom promenadavstånd. Buss 645 från/till Norrtälje och Stockholm stannar ca 100 m från huset. Ca 5 km från huset finns även ett fint insjöbad med simskola om sommaren. OBS! GPS kan visa fel till detta hus, följ vägbeskrivningen nedan!

Väddö
Blåsippestigen 3
Final price: 1 390 000 kr
Enclosed: 75/8 kvm
Running costs: 16 131 kr/år
Plotarea: 1985 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Blåsippestigen