Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Norra Rörvik / Blåsippestigen 1

Fritidshus i populära Norra Rörvik

Ett fritidshus i populära Rörvik med en stor men lättskött tomt på 1807 kvm med fruktträd och syrenberså. Som första hus på gatan har man ett fritt läge med skog och allmänning kring huset. Tar du stigen vid allmänningen och följer vägen är det ca 800 m till badplats vid Ramviken och med båt kommer du snabbt ut i Björköfjärden. Huset har en öppen och trevlig planlösning med kök, matplats och allrum i ett och en trivsam braskamin. Altandörren leder ut till altanen under tak som ger skugga under varma dagar. Gästhuset har två rum. Sl-buss 645 mot Norrtälje går flera gånger om dagen. Med bil når du Älmsta på 20 minuter som har livsmedelsbutik, bank, restaurang och golfbana. Norrtälje som är en fin skärgårdsstad når du på 30 minuter och Stockholm på ca 1 timme och 20 minuter.

Väddö / Norra Rörvik
Blåsippestigen 1
Final price: 1 050 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Running costs: 10 498 kr/år
Plotarea: 1807 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Väddö / Blåsippestigen