Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Väddö Edeby / Edeby byväg 67

Renoveringschans!

Som Törnrosas slott ligger denna sommardröm om ca 80 kvm i behov av räddning inbäddad i en övervuxen trädgård om 3561 kvm där tiden stått stilla. Huset som ursprungligen är från 1800-talet fick sin nuvarande form 1917 och är i akut behov av räddning. Här behövs kanske främst kanske nytt tak och målning utvändigt, men även inne finns ett visst uppfräschningsbehov. När ni stiger över tröskeln möts ni av rum med härlig sommarkänsla som tar er tillbaka till barndomens somrar. Här finns också en övervåning med tre bra sovrum. På tomten har naturen tagit överhanden, men trots detta, anar man fina stensättningar och gamla rabatter -här finns det potential! På tomten finns även två uthus där det ena är en gammal ladugård med övernattningsrum och det andra förråd/uthus. Läget i den mysiga bymiljön är perfekt, i edeby finns närhet till klippbad vid bybadet och båtplats vid kanalen, cykelavstånd till havet och Nothamn som är en gammal fiskehamn. Närheten till Älmsta (4km) gör att du har allt du behöver inom cykelavstånd. Är du sugen på att kavla upp skjortärmarna och skapa din egen sommardröm är detta läget för dig! Då huset är ett dödsbo säljs det med friskrivningsklausul.

Väddö / Väddö Edeby
Edeby byväg 67
Final price: 820 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Running costs: 10 178 kr/år
Plotarea: 3561 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Edeby Byväg