Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Sandviken (Boviken) / Hakens väg 39

Barnvänligt läge i skyddad vik

Sätt dig på altanen, skåda ut över havet och njut av sommaren! Är det kanske just detta du planerar inför semestern? Här på Hakens väg i Boviken, bara ett stenkast från populära Sandviken, är platsen för det. I ett fantastiskt välplanerat och vårdat hus på 105 kvm, med två stora sovrum, rejält duschrum och kök med hög standard, kan du välja om du vill bo året om eller som fritidshus. Öppen planlösning mellan kök, matrum och allrum. Det sistnämnda har både öppen spis och ett generöst fönster direkt mot utsikten. Välj själv vad som lockar för stunden. Från matrummet har man installerat skjutdörrar i glas för direkt tillgång till altanen, vilket luftar på sommaren men även ger huset en klar och ljus känsla. Denna fastighet har vårdats i generationer och planerats väl och ömt! Ett mer "ordnat" hus får man leta efter. Huset är ordentligt isolerat, har utrymme förberett för ett potentiellt utbyte av avloppssystem, pergola i eftermiddagssol och utedusch. Barnvänligt avstånd (ca 110 meter) till havet där man via samfälligheten har båtplats och en pittoresk liten strand omgiven av hällar formade av naturen. Fastigheten ligger ca 5 km från Älmsta och man når den från två håll. Älmsta har matbutik, apotek, bensinstation och mycket mer. Endast 4 km från fastigheten hittar du Väddö gårdsmejeri med kafé och aktiviteter sommartid och någon km vidare på vägen ligger Kröhns trädgård och Bondens glasskalas, ett måste för stora som små barn. I Grisslehamn, 15 km norr om Älmsta, finns det bl.a. restauranger, gallerier och affärer. Härifrån utgår också Eckerölinjens färjor till Åland. Välkommen på visning och föreställ dig din sommardröm!

Väddö / Sandviken (Boviken)
Hakens väg 39
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 105 kvm
Running costs: 16 210 kr/år
Plotarea: 2982 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Väddö / Hakens Väg