Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Rörvik / Höjdviksvägen 6

Vinterbonat fritidshus i bästa skick

Välkommen till detta fina tillbyggda och totalrenoverade vinterbonade fritidshus om 121 kvm i absolut toppskick på plan och fin trädgårdstomt om 1913 kvm med stora gräsytor för lek och spel i soligt sydvästläge. Huset som genomgående renoverats de senaste åren har genomgående moderna ytskikt, bra planlösning och fina påkostade detaljer. Här finns toalett, fyra bra sovrum i fil, varav ett större "master bedroom" och ett stort trendigt kök med inbyggda vitvaror och matplats för åtta till tio personer framför burspråk med säsongsvis sjöglimt. Här finns även ett stort vardagsrum med taket öppet till nock och en stor murad öppen spis med insats och stora fönsterytor samt utgång till altanen. Sist men inte minst en spaavdelning med dusch, handfat, bastu, utgång till altan och många fina påkostade detaljer. Den fina plana tomten har stora gräsytor och några lättskötta rabatter, stora altanytor i både söder och väster för maximalt soldyrkande. Här finns även en friggebod inredd som förråd och vedbod samt utedass. Fint lugnt läge i området, långt in på återvändsgata i högt läge nära bad och båtplats med säsongsvis sjöglimt. Ca 100 m till buss 645 mot Norrtälje/Stockholm, ca 150 m till fotbollsplan och bouleplan. ca 10 km till Älmsta som har mataffär, restauranger, vårdcentral m.m.

Väddö / Rörvik
Höjdviksvägen 6
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Running costs: 25 400 kr/år
Plotarea: 1913 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Höjdviksvägen