Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Väddö - Mälbyhamn / Malmbanevägen 3

Vinterbonat fritidshus med WC och viss havsutsikt

Nära havet vid fina Mälbyhamn med viss havsutsikt ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 68 kvm samt ett stort härligt sovloft på en stor, plan och lättskött natur/trädgårdstomt om 2403 kvm bara ett stenkast från den fina skyddade båthamnen, klipporna och havet. Här bor du enkelt och bekvämt i ett modernt välutrustat och vinterbonat hus med stor carport och friggebod. Huset har vardagsrum och kök i öppen plan med taket öppet till nock, stora fönsterytor och utgång till altanen med havsutsikt. Två bra sovrum, fräscht badrum med vattentoalett samt ett stort sovloft som rymmer många bäddar. Den stora lättskötta tomten har en del naturtomt och en plan gräsyta i sydväst för lek och spel samt viss havsutsikt. Här finns en friggebod om 10 kvm som är inredd som gäststuga samt en stor carport för bil eller båt. Möbler och inventarier kan ingå vid önskemål, snabbt tillträde är möjligt. Båtplats drygt 150m från huset ingår.

Väddö / Väddö - Mälbyhamn
Malmbanevägen 3
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Running costs: 22 373 kr/år
Plotarea: 2403 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Malmbanevägen