Malmbanevägen 3

Malmbanevägen 3

Slutpris

2 500 000 kr


Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

Malmbanevägen 3


Slutpris
2 500 000 kr

Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med WC och viss havsutsikt

Nära havet vid fina Mälbyhamn med viss havsutsikt ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 68 kvm samt ett stort härligt sovloft på en stor, plan och lättskött natur/trädgårdstomt om 2403 kvm bara ett stenkast från den fina skyddade båthamnen, klipporna och havet.

Här bor du enkelt och bekvämt i ett modernt välutrustat och vinterbonat hus med stor carport och friggebod. Huset har vardagsrum och kök i öppen plan med taket öppet till nock, stora fönsterytor och utgång till altanen med havsutsikt. Två bra sovrum, fräscht badrum med vattentoalett samt ett stort sovloft som rymmer många bäddar.

Den stora lättskötta tomten har en del naturtomt och en plan gräsyta i sydväst för lek och spel samt viss havsutsikt. Här finns en friggebod om 10 kvm som är inredd som gäststuga samt en stor carport för bil eller båt.

Möbler och inventarier kan ingå vid önskemål, snabbt tillträde är möjligt. Båtplats drygt 150m från huset ingår.


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
22 373 kr/år
Tomtarea
2 403 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-08-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Malmbanevägen såldes av oss 2016-08-12. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Malmbanevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.