Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Väddö - Ortala / Ortalavägen 170

Charmigt torp i Ortala, i närhet av havet och Ortalaviken

Välkommen till Ortalalund på Väddö, strax norr om Ortala bruk och ett charmigt torp med anor från 1800-talet. Huset hjärta utgörs av den stora vedspisen som ger snabb och skön värme till hela huset. På senare tid tillbygdes den del som idag utgör köksdel samt duschrum. Huset är fritt beläget omgivet av en rymlig gräsmatta med buskar. På den rymliga tomten om 3190 kvm finns även en äldre byggnad/arbetsbod samt en friggebod. Endast en kort promenad från tomten kan du njuta av strandlinjen. Dina ärenden gör du närmast i Älmsta med allt orten erbjuder från livsmedelsaffär, apotek, bankkontor m.m. För olika aktiviteter i övrigt erbjuder Väddö såväl Gårdsmejeri, golfklubb, handelsträdgård och flertal kulturnöjen.

Väddö / Väddö - Ortala
Ortalavägen 170
Final price: 850 000 kr
Enclosed: 41 kvm
Running costs: 10 855 kr/år
Plotarea: 3190 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Ortalavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.