Ortalavägen 170

Ortalavägen 170

Slutpris

850 000 kr


Väddö - Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 170


Slutpris
850 000 kr

Väddö - Ortala— Väddö— Norrtälje

Charmigt torp i Ortala, i närhet av havet och Ortalaviken

Välkommen till Ortalalund på Väddö, strax norr om Ortala bruk och ett charmigt torp med anor från 1800-talet. Huset hjärta utgörs av den stora vedspisen som ger snabb och skön värme till hela huset. På senare tid tillbygdes den del som idag utgör köksdel samt duschrum. Huset är fritt beläget omgivet av en rymlig gräsmatta med buskar. På den rymliga tomten om 3190 kvm finns även en äldre byggnad/arbetsbod samt en friggebod. Endast en kort promenad från tomten kan du njuta av strandlinjen.

Dina ärenden gör du närmast i Älmsta med allt orten erbjuder från livsmedelsaffär, apotek, bankkontor m.m. För olika aktiviteter i övrigt erbjuder Väddö såväl Gårdsmejeri, golfklubb, handelsträdgård och flertal kulturnöjen.


Boarea
41 kvm
Driftkostnad
10 855 kr/år
Tomtarea
3 190 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-08-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.