Söderbyle 42

Söderbyle 42

Slutpris

1 500 000 kr


Bylehamn— Väddö— Norrtälje

Söderbyle 42


Slutpris
1 500 000 kr

Bylehamn— Väddö— Norrtälje

Havsnära med bastu och pool

På en fin, havsnära tomt om 2037 kvm med stora gräsytor för lek och spel och vackra berg i dagen ligger detta fritidshus om 58 kvm med bastu, pool och gäststuga.

Huset har genomgående en modern skärgårdsstil med fina detaljer som en fondvägg med nåtade plankor, murad öppen spis med insats och ett kök med vedspis. Perfekt planlösning med två sovrum, kök, toalett och vardagsrum. Över den helt insynsskyddad altanen med pool skuggar ett segel en varm sommardag. Här finns även ett bastuhus med dusch och omklädningsrum. Här finns även ett gästhus om 10 kvm då ni får besök.

Huset ligger ett par hundra meter från ett mycket fint havsbad på en fin insynsskyddad tomt med plana gräsytor för lek och spel och vackra släta berg i dagen.

Byxhamn är en gammal fiskehamn med sjöbodar och bryggor, här landar fortfarande en sista yrkesfiskare sina fångster ibland. Här finns även ett vackert och populärt havsbad, ca 2,8 km från huset ligger Väddö-backa affär som har åretrunt öppet med cafe och bensinmack. Ca 2,8 km till buss 636 mot Norrtälje och Stockholm.


Boarea/biarea
58/5 kvm
Driftkostnad
17 844 kr/år
Tomtarea
2 037 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-06-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderbyle såldes av oss 2016-06-02. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Söderbyle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.