Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Bylehamn / Söderbyle 42

Havsnära med bastu och pool

På en fin, havsnära tomt om 2037 kvm med stora gräsytor för lek och spel och vackra berg i dagen ligger detta fritidshus om 58 kvm med bastu, pool och gäststuga. Huset har genomgående en modern skärgårdsstil med fina detaljer som en fondvägg med nåtade plankor, murad öppen spis med insats och ett kök med vedspis. Perfekt planlösning med två sovrum, kök, toalett och vardagsrum. Över den helt insynsskyddad altanen med pool skuggar ett segel en varm sommardag. Här finns även ett bastuhus med dusch och omklädningsrum. Här finns även ett gästhus om 10 kvm då ni får besök. Huset ligger ett par hundra meter från ett mycket fint havsbad på en fin insynsskyddad tomt med plana gräsytor för lek och spel och vackra släta berg i dagen. Byxhamn är en gammal fiskehamn med sjöbodar och bryggor, här landar fortfarande en sista yrkesfiskare sina fångster ibland. Här finns även ett vackert och populärt havsbad, ca 2,8 km från huset ligger Väddö-backa affär som har åretrunt öppet med cafe och bensinmack. Ca 2,8 km till buss 636 mot Norrtälje och Stockholm.

Väddö / Bylehamn
Söderbyle 42
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 58/5 kvm
Running costs: 17 844 kr/år
Plotarea: 2037 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Väddö / Söderbyle