Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna / Bergvägen 59

Trivsamt gavelläge utan insyn mot allmänning

Välkommen till ett trivsamt inrett radhus med härlig rymd. Stora sällskapsytor samt fyra sovrum och bra förvaringsmöjligheter gör detta till ett perfekt hem för barnfamiljen. Renoverat kök med gott om förvaring och rejäla arbetsytor samt matplats för 6 personer. Två helkaklade badrum varav ett med bubbelbadkar. Från vardagsrummet når man det inredda uterummet om ca 20 kvm med skjutbara glasväggar i två sektioner. Kvällsol avnjuts vid den stenlagda uteplatsen med utegrill. Praktisk tvättstuga med förvaring samt utgång till trädgården. Utbyggd rymlig entréhall med golvvärme och bra förvaringsmöjligheter via garderobsvägg med skjutbara dörrar. Ett av områdets bästa gavelläge mot allmänning. Uppställningsplats för en bil samt garage i länga. Fastigheten är förbesiktigad. Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter. I närområdet finns Karlbersskolan och Hjälmstaskolan samt ett flertal förskolor. Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.

Vallentuna
Bergvägen 59
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 170 kvm
Running costs: 41 846 kr/år
Plotarea: 366 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vallentuna / Bergvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.