Fiskartorpet 1

Fiskartorpet 1

Slutpris

3 200 000 kr


Vallentuna

Fiskartorpet 1


Slutpris
3 200 000 kr

Vallentuna

Välkommen till vacker lantlig idyll med charmig trävilla anno 1922 på stor tomt om 4946 kvm. Trivsamt kök i lantlig stil med moderna vitvaror. Stor matsal med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och sovrum på entréplan med kakelugnar samt helkaklat badrum med dusch. Övervåningen erbjuder allrum och sovrum samt förrådsutrymmen. Stor trädäckad altan om ca 65 kvm och vedeldad badtunna. Fantastisk vy över härlig Roslagsnatur med åker, ängar och skogspartier.
Äldre ladugård som nyttjas som förråd samt snickarbod. Stora plan trädgårdstomt samt naturtomt med många möjligheter!
Fastigheten är belägen endast 4 km från Lindholmens station där Roslagsbanan tar er in till Stockholm inom endast 30 min. I Lindholmen finns även bra närservice med förskola, skola och livsmedelsbutik.

Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. Är ni hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall. För den golfintresserade finns bl.a Vallentuna Golfklubb.
För barnfamiljen med skolbarn är det bra service med skoltaxi ända fram till bostaden. Missa inte detta fina tillfälle att förvära ett lantligt boende med hög charmfaktor och många möjligheter!


Boarea/biarea
123/25 kvm
Driftkostnad
34 439 kr/år
Tomtarea
4 946 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-08-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Fiskartorpet såldes av oss 2016-08-29. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Fiskartorpet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.