Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna / Fiskartorpet 1

Välkommen till vacker lantlig idyll med charmig trävilla anno 1922 på stor tomt om 4946 kvm. Trivsamt kök i lantlig stil med moderna vitvaror. Stor matsal med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och sovrum på entréplan med kakelugnar samt helkaklat badrum med dusch. Övervåningen erbjuder allrum och sovrum samt förrådsutrymmen. Stor trädäckad altan om ca 65 kvm och vedeldad badtunna. Fantastisk vy över härlig Roslagsnatur med åker, ängar och skogspartier. Äldre ladugård som nyttjas som förråd samt snickarbod. Stora plan trädgårdstomt samt naturtomt med många möjligheter! Fastigheten är belägen endast 4 km från Lindholmens station där Roslagsbanan tar er in till Stockholm inom endast 30 min. I Lindholmen finns även bra närservice med förskola, skola och livsmedelsbutik. Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. Är ni hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall. För den golfintresserade finns bl.a Vallentuna Golfklubb. För barnfamiljen med skolbarn är det bra service med skoltaxi ända fram till bostaden. Missa inte detta fina tillfälle att förvära ett lantligt boende med hög charmfaktor och många möjligheter!

Vallentuna
Fiskartorpet 1
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 123/25 kvm
Running costs: 34 439 kr/år
Plotarea: 4946 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Fiskartorpet
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.