Skogsåsvägen 13

Skogsåsvägen 13

Slutpris

9 720 000 kr


Uthamra Strand— Vallentuna

Skogsåsvägen 13


Slutpris
9 720 000 kr

Uthamra Strand— Vallentuna

Arkitektritat Sävsjö Trähus med strålande vidsträckt utsikt över Vallentunasjön

Välkommen till ett arkitektritat Sävsjö Trähus i två plan med tillhörande dubbelgarage. Högt och fritt läge med en fantastisk vidsträckt utsikt över Vallentuna sjön. Tomten är kuperad med berg i dagen som nuvarande ägare har nyttjat för att skapat en fin harmoni med planteringar samt vackra stensättningar i granit. Placering av växtligheten är noga utvald för att skapa en känsla av olika rum. Runt nästan hela huset sträcker sig den trädäckade altanen som enkelt nås från husets 6 olika utgångar. Här njuter man av solen från tidig morgon till solnedgång.
Entréplanet bjuder på öppna ytor mellan allrum, sällskapsrum, matsal och kök med ett fantastiskt ljusinsläpp från höga fönster. Elegant kvalitetskök i vitt från Tibro kök med extra höga överskåp. All maskinell utrustning är i rostfritt stål och fina arbetsytor med svart granit. På entréplan finns även ett sovrum och badrum samt tvättstuga och klädkammare. Övervåningens disposition är väl avvägd för familjemedlemmarna med ytterligare två badrum, fyra klädkammare och fem sovrum samt allrum med utgång till balkong i västerläge med hänförande vidsträckt utsikt över Vallentunasjön. Huset har hög teknisk standard med genomgående termostat styrd vattenburen golvvärme via Svanmärkt bergvärmepump med extra expansionskärl för den stora familjen. Det finns dubbla data och tv uttag i samtliga rum samt dataförbindelse mellan huset och garaget. Stor asfalterad garageuppfart med välgjord platsbyggd putsad mur mot grannen som är byggd på befintligt berg. Vacker granittrappa leder upp till huset. Parallellt med trappan längs tomtgräns finns en sluttande stenlagd gång med granit från den nedre till den övre delen av tomten.

Uthamra Strand ligger med ett härligt läge vid Vallentuna sjön på gränsen till Täby kommun. Området har snabbt blivit ett av de mest attraktiva i Vallentuna. Med naturskönt läge är det endast några minuters promenad till blåbär och svampskogen. Närhet till strand och klippor vid Vallentuna sjön med allmänning som är tillgänglig för boende i området. Till Nygårds camping med badplats är det ca 15 min gångväg. På vintern är det bara att spänna på sig skridskor eller skidor för en tur på sjön. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Välsorterad ICA-affär 600m bort. Närhet till buss 608 som tar dig direkt till Stockholm. Roslagsbanan från Kragstalunds station tar dig till Tekniska Högskolan på ca 25 minuter.

Unik möjlighet att förvärva ett hus med en väl genomtänkt disposition och en makalöst väldisponerad lättskött tomt.


Boarea/biarea
218/54 kvm
Driftkostnad
48 107 kr/år
Tomtarea
1 133 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2016-10-11

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Skogsåsvägen såldes av oss 2016-10-11. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Skogsåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.