Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna / Svampskogsvägen 68

Välkommen till populära Bällstaberg och detta trivsamma tvåplanshus med gavelläge mot allmänning utan insyn. Rymligt kök med vit skåpinredning och fint ljusinsläpp via stort fönsterparti i burspråk. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till lättskött plan trädgårdstomt med gräsmatta och trädäckad uteplats i söder. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum och praktisk tvättstuga. Övervåningen är inredd med tre sovrum och en rymlig klädkammare samt helkaklat badrum med badkar. Till fastigheten hör även ett isolerat garage med asfalterad garageuppfart. Ett rymligt isolerat förråd med fönster i anslutning till garaget. Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan inom 5 minuters promenadavstånd som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter. Inom kort gångavstånd finns Bällstabergsskolan och friskolan Vittra samt ett flertal förskolor. Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Bällstabergsskolan har en elbelyst konstgräsplan. Här i Vallentuna finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.

Vallentuna
Svampskogsvägen 68
Final price: 4 900 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Running costs: 33 400 kr/år
Plotarea: 297 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Svampskogsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.