Search Menu
Bostaden är såld

Sundbyberg - Sundbyberg - Ursvik / Oxenstiernas Allé 16

Högst upp i nybyggd fastighet!

Accepterat pris som säljaren säljer för! Nyproducerad lägenhet som blev färdig för inflytt senhösten år 2015. Här bor man högst upp i fastigheten på 5:e våningen! Rymlig 3:a på välplanerade 86,5 kvm med två stycken möblerbara balkonger. Genomlöpande ca 2,60 i takhöjd. Lägenheten är utförd i hög standard med genomlöpande ekparkettgolv samt väggar i vit kulör. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ( kan lätt separeras) vilket gör det lätt att möblera efter eget tycke. Två stycken sovrum, två stycken klädkammare, stort badrum med tvättdel. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med naturen intill samt lätthet med kommunikationer. Ett populärt område under uppväxt. I området finns flertalet förskolor och skolor. Butiker, cafeer, restauranger, vårdcentral mm är på uppbyggnad. Har man bil så tar man inom loppet av ca 10 minuter sig till Mall of Scandinavia Kista, Bromma Blocks, Sundbyberg C, Bromma flygplats samt City. Till Arlanda tar det ca 20 min. Idag finns bra kommunikationer kommunalt och som ständigt håller på att utvecklas i och med att området är under uppväxt. Buss tar en till T-bana Hallonbergen och till Sundbybergsstation (t-bana samt pendel). Buss går även till Bergshamra och dess röda t-banelinje. Intill finns Järvafältet och naturreservat som ger en möjlighet till härlig natur under hela året med fina löpspår, längdskidåkning samt friluftsliv.

Sundbyberg / Sundbyberg - Ursvik
Oxenstiernas Allé 16
Final price: 3 395 000 kr
Enclosed: 86,5 kvm
Community fee: 4 600 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg