Sök Meny
Såld

Vällingby - Vällingby Centrum / Abiskovägen 12

Välkommen till Abiskovägen 12

Välplanerad rymlig 2:a intill Vällingby C! Lägenheten ligger högst upp i huset med balkong med mysig utsikt över park. Fint renoverad med genomlöpande vita väggar och ett mycket påkostat ekparkettgolv i samtliga rum. Fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge. Lägenheten är fördelad på hall med plats för avhängning, inbyggda garderober, stilrent kök med plats för flera, stort vardagsrum med utgång till balkong, ett luftigt sovrum med inbyggda garderober längs med ena väggen, helkaklat duschrum med fönster och plats för tvättmaskin alternativt badkar. Beläget i populära Brf Kapprocken med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Nära Vällingby C med sina goda kommunikationer samt stora serviceutbud med över 200 butiker, restauranger, pubar, biograf, träningscenter. Till T-centralen tar det bara 28 min med t-banan. Nära till stort naturreservat med fina promenadstråk, badplatser med bla sandstrand på både Kaananbadet samt Maltesholmsbadet. Välkommen på visning!

Vällingby / Vällingby Centrum
Abiskovägen 12
Slutpris: 2 595 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 2 997 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 3
Såld: 2016-11-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Abiskovägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.