Search Menu
Bostaden är såld

Vällingby - Vällingby Centrum / Duvedsvägen 15

Renoverad lgh i Vällingby C

Fint renoverad lägenhet på 35 kvm intill Vällingby Centrum. Lägenheten har genomlöpande vita släta väggar samt ekparkettgolv. Öppen planlösning har skapats för att ge större rymd samt valmöjligheter i möblering. Här har man plast för stor soffa, säng samt matplats. Modernt och stilrent köksdel längs med ena väggen. utsikt i två väderstreck. Stor balkong med plats för möblering med skyddat läge samt grönskande utsikt. Helkaklat badrum med bla läckert badkar samt fönster. Förberett för tvättmaskin. Intill Vällingby C med bra kommunikationer med T-bana och bussar. Det finns också all tänkbar service, restauranger, pubar, olika träningscenter, ett stort utbud av butiker och en biograf. Nära till Grimsta naturreservat med fina löparrundor/promenadstråk, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus. Varmt välkommen på visning!

Vällingby / Vällingby Centrum
Duvedsvägen 15
Final price: 1 960 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Community fee: 2 226 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 ( 1 tr) av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vällingby / Duvedsvägen