Duvedsvägen 3, 1,5 tr

Duvedsvägen 3, 1,5 tr

Slutpris

2 280 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Duvedsvägen 3, 1,5 tr


Slutpris
2 280 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Ett modernt boende i toppskick om ca 59 kvm nära Vällingby Centrum med inglasad balkong i väster. Lägenheten renoverades 2011. Väggarna målades om 2016. Öppen planlösning med exklusiv köksö. Köket är renoverat och har integrerad kyl/frys, varmluftsugn, mikro, glashäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Rejält sovrum med mycket plats för möblering. Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv förberett för tvättmaskin. Föreningen har ett mycket stort dolt kapital i form av hyreslägenheter. Vällingby T-bana ligger några hundra meter bort, där tar det ca 25 min in till T-centralen. Vällingby Centrum med shopping, caféer och en biograf har du i princip utanför dörren. Mälaren och ett flertal olika stränder finns med gångavstånd. Nära till Grimstaskogen, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 416 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-13

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Duvedsvägen såldes av oss 2017-01-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Duvedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.