Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Vällingby / Vällingby Centrum
Härjedalsgatan 110
Enclosed: 92 kvm
Community fee: 4 304 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum

Vällingby - Vällingby Centrum / Härjedalsgatan 110

Etagelägenhet med radhuskänsla om 92 kvm med uteplats och balkong i toppskick. Förening med bra ekonomi. Stilrent och fullutrustat kök från 2014. Tre rymliga sovrum och vardagsrum. Stambytt helkaklat badrum med separat wc. Bostaden har stora fönsterpartier som skapar ett trevligt ljusinsläpp. Inglasad stor balkong i bästa söderläge med sol hela dagen. Endast 4 min till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, T-bana och gym. Trevliga promenadstråk i närheten kring populära Vällingbyhöjden. Även närhet till simhall, Nälstabadet, Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren.

Sovrum entréplan
Sovrum entréplan
Gäst-WC entréplan
Gäst-WC entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande hall med hatthylla och gott om plats för klädavhängning. Praktisk förvaring i flera inbyggda garderober. Från hallen nås sovrum 1, wc, kök och trappan upp till övre plan. På väggarna sitter en ljust mönstrad tapet, och massiv valnötsbetsat askparkett på golvet. Innanför entrén ligger det ett marmorgolv.    Kök Ovanligt stort och välplanerat kök. Smakfullt och trivsamt inrett med fina detaljer. Vitringlasdörrar på de övre skåpen med justerbar belysning. Goda arbetsytor och gott om förvaring i under- och överskåp. Kvalitetsvitvaror från Siemens, extra hög kyl/frys i rostfritt, induktionshäll, utfällbar fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Rymlig matplats för 6-8 personer invid fönstret. Vitmålade väggar och en vacker blommig fondtapet. Köket är från 2014. Höga golvsocklar och taklister, valnötsbetsad askparkett på golvet.   Sovrum 1 Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Randig tapet i beige och guldtoner, höga golvsocklar och taklister. Valnötsbetsad askparkett. Badrum  Fräscht och helkaklat stambytt badrum med fönster som ger en bra vädringsmöjlighet. Ljus klinkers och vitt kakel på väggarna med en smakfull bård. Utrustat med badkar, handfat med vit kommod, badrumsskåp med spegeldörrar och bra belysning ovanför. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt väggfasta vita skåp. Wc Wc med grått mosaikkakel på golvet och våtrumstapet. Handfat med kommod och vägghängd wc.   Förråd  Under trappan finns ett praktiskt förråd för förvaring.   Vardagsrum  Stort och ljust vardagsrum med höga golvsocklar och taklister. Utgång till balkongen. Här finns gott om plats för soffgrupp, mediabänk, matsalsgrupp för minst 6 personer samt bokhyllor. Vitmålade väggar och valnötsbetsad askparkett.   Balkong Fantastisk inglasad balkong om ca 8 kvm med behaglig infravärme, vilket gör att balkongen kan användas som ett extra rum. Bästa söderläge med sol hela dagen. Plats för bord och stolar.  På golvet ligger en skön heltäckningsmatta.    Sovrum 2  Sovrum 2 har en mönstrad tapet och valnötsbetsad askparkett. Golvsocklar och taklister. Sovrum 3  Sovrum 3 med målade väggar i turkos ton och valnötsbetsad askparkett. Golvsocklar och taklister. Övrig fakta lägenhet Lägenhetens elcentral är utbytt med nya automatsäkringar och jordfelsbrytare. Till denna lägenhet hör två källarförråd, ett rymligt traditionellt förråd och ett förråd som tidigare var matkällare men som nu används som ett extra förråd.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  92 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  1955
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme. Föreningen har precis avslutat en omfattande bergvärmeborrning som kopplas in redan denna hösten vilket kommer ge föreningen rejält sänkta uppvärmningskostnader. Detta projekt är redan finansierat av att föreningen under året sålt en hyresrätt.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  148 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • Fiber med högsta hastighet finns indraget i alla lägenheter. TV och internet genom Comhem eller fiber genom www.qmarket.se.
Parking/Other buildings
 • Föreningen har många bilplatser, det finns 48 garage och 35 parkeringsplatser att tillgå. P-plats kostar 176:-/månad och varmgarage 530:-/månad. Till parkeringar och garage är det separat kö.
Economy
 • Community fee
  4 304 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,7412
 • Andelstal insats
  1,745900
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar. Kontrollerat 16/10-2016.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Stencilen 2.
 • Allmänt
  Brf Stencilen 2 bildades 2001 och har en mycket bra och välskött ekonomi. Föreingen har också ett stort dolt kapital i 7 st hyresrätter som kommer kunna säljas av och som det ser ut nu, på sikt  kunna göra föreningen skuldfri. Inga hyreshöjningar aviserade (kontrollerat 12/10 2016). Föreningen kommer också få rejält sänkta uppvärmningskostnader iom genomförd bergvärmeborrning.
 • Kommande renoveringar
  Inga kommande renoveringar planerade. Kontrollerat 16/10-2016.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns barnvagnsrum och cykelrum i källaren. Föreningen har även en gemensamhetslokal som är belägen bredvid tvättstugan. Föreningens stora och fräscha tvättstuga ligger på gaveln till huset Härjedalsgatan 138. Bokning av tvättid sker vid bokningspanelen som finns i tvättstugan. Det finns en grovmaskin för tvätt av mattor eller annan skrymmande tvätt, fyra maskiner för fintvätt, tre torktumlare, tre torkskåp och två manglar.
Area
 • Vällingby växte fram på 1950-talet som ABC-staden och var redan då en internationell förebild. Sedan dessa har storleken i det närmaste fördubblats. I Vällingby finns den berömda 1950-tals miljön bevarad, samtidigt som ny modern arkitektur kommit till bland annat i om- och tillbyggnaden av centrumet Vällingby City. I närheten finns naturreservat, fina promenadstråk och cykelvägar. Mälaren erbjuder fina badplatser. I Vällingby City finns över 100 butiker, serviceställen, caféer och restauranger, biograf och bibliotek. Den sportintresserade hittar både sport- och simhall i området. T-bana Vällingby ligger på promenadavstånd.
 • Kommunikationer
  Kort promenadavstånd till Vällingby tunnelbanestation. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är man i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar en till Stockholms Central på ca 13 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area