Search Menu
Bostaden är såld

Vällingby - Vällingby Centrum / Jämtlandsgatan 76

Välplanerad och renoverad 1:a intill Vällingby C! Lägenheten är fördelad på hall/arbetskök, rymligt rum med plats för soffa, säng, matplats samt förvaring. stort duschrum med plats för tvättmaskin. Stora fönster i söderläge som ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Insynsskyddad läge då inga fastigheter finns framför. Lägenheten är fint renoverad med genomlöpande vita släta väggar, ekparkettgolv, arbetskök i modern stil. förvaring i garderob med spegeldörrar. Mer förvaring finns i källarförrådet i samma trapp. Gångavstånd till Vällingby City med sitt stora serviceutbud med över 200 butiker, restauranger, pubar, biograf, träningscenter och kommunikationer med både flertalet bussar och t-bana. T+banan tar en in till T-Cenralen på ca 28 min. Nära till stort naturreservat med fina promenadstråk, badplatser med bla sandstrand på både Kaananbadet samt Maltesholmsbadet och dessutom ett ridhus. Välkommen på visning!

Vällingby / Vällingby Centrum
Jämtlandsgatan 76
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 24 kvm
Community fee: 1 315 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Jämtlandsgatan