Search Menu
Bostaden är såld

Vällingby - Vällingby - Råcksta / Grimsta / Nickelgränd 14

Högst upp med fantastiskt läge!

Högst upp med ett fantastiskt läge finner man denna färggranna pärla som måste upplevas på plats! Riktigt stor halvmåneformad balkong med härligt soligt söderläge över grönska med sjöglimt mellan skogens löv. Plats för utemöblering för flera samt blommor och odlingar om man har gröna fingrar. Välplanerad lägenhet med genomlöpande rymliga rum och bra förvaring som ytskicktrenoverats de senaste åren. Hall med klädkammare, badrum med plats för tvättmaskin, rejält vardagsrum, kök med matplats för flera, sovrum med dubbelsäng. Från alla lägenhetens fönster har man den fantastiska gröna utsikten och insynsskyddet. I månadsavgiften ingår värme, V/A, kabel-tv samt bredband. De fyra fastigheterna byggdes år 1998 med fina detaljer och utformning. Lugnt område uppe på höjd med återvändsgata. En liten skyddad oas med närhet till T-bana Råcksta, Vällingby Centrum med sitt stora serviceutbud samt fina naturområden alldeles intill med badplatser längs med Mälaren. Välkommen på visning!

Vällingby / Vällingby - Råcksta / Grimsta
Nickelgränd 14
Final price: 2 040 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 4 945 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vällingby / Nickelgränd