Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Åbyvägen 19

Välplanerad GAVEL 4:a centralt i Västerhaninge - låg avgift!

Centralt i Västerhaninge Centrum med låg avgift och utmärkt gavelläge finns nu denna unika 4:a med högt placerad balkong mot innergård och insynsskyddat söderläge. Lägenhetens ytskikt är genomgående renoverade med ljus kulörsättning på väggar och vacker 1-stavparkett på golv. Tre stycken sovrum erbjuds, samtliga mycket rymliga och med bra förvaringsutrustning. Förutom ett väl tilltaget vardagsrum med härligt gavelfönster finns här ett praktiskt kök, klädkammare samt ett stambytt och renoverat badrum. Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Inom föreningen pågår takbyte, fönster samt balkongrenovering. Föreningen har för avsikt att inom närtid installera bergvärme vilket kommer att sänka driftskostnaderna ytterligare. Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 3 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Strax utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn. Hjärtligt välkommen till visningen!

Västerhaninge
Åbyvägen 19
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Community fee: 4 753 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Åbyvägen