Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Åkervägen 17, 2 tr

Välplanerad 3:a i populära Ribby!

Varmt välkommen till denna ljusa 3:a i en av Västerhaninges mest populära områden! Här finns närhet till utmärkta förskolor, kommunikationer och Västerhaninge C. Runt knuten finns vackra strövområden där man njuta av långa promenader i ostörd natur. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med gott om förvaringsutrymmen både i lägenheten och i tillhörande källar-och matförråd. Här finns även ett generöst och ljust vardagsrum med utgång till balkongen som har ett fantastiskt söderläge med ostörd utsikt över föreningens innergård. Båda sovrummen är rymliga och har inbyggda garderober och praktisk klädkammare. Fräscht badrum, som har genomgått stambyte, med kaklade väggar och klinkergolv. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar tack vare generösa arbetsytor och trevlig matplats. Mycket välskött förening med väl omhändertagna innergårdar och gemensamma utrymmen samt så finns P-plats för de boende. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Västerhaninge
Åkervägen 17, 2 tr
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Community fee: 4 657 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerhaninge / Åkervägen