Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Åkervägen 25

Stambytt, ljus och välplanerad 3:a med renoveringsbehov

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a med stor potential! Belägen i stambytt fastighet i Ribby som är ett av Västerhaninges mest populära områden med närhet till utmärkta förskolor, kommunikationer och vacker natur. Lägenheten har genomgående renoveringsbehov förutom i badrummet, som i och med stambyte, har fräscht klinker och kakel. Belägen högst upp i huset med trevlig och ostörd utsikt över föreningens välskötta innergård. Insynsskyddad balkong med utmärkt västerläge som ger härlig kvällssol. Sovrummen är väl tilltagna och här finns ett flertal inbyggda garderober. Generös hall ger ytterligare möjligheter för förvaring och till lägenheten hör källarförråd samt matkällare. Mycket välskött förening med väl omhändertagna innergårdar och gemensamma utrymmen samt så finns P-plats för de boende. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Västerhaninge
Åkervägen 25
Final price: 1 710 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 843 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Åkervägen