Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Åkervägen 18

Gavellägenhet i populära Ribby!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i stabil förening som genomgått stambyte. Lägenheten har ett utmärkt gavelläge med härligt ljusinsläpp och fri utsikt från tredje våningen. Stor balkong med västerläge och sol till sena sommarkvällar där man kan blicka över föreningens grönområden och lekpark. Från sovrummen kan man njuta av en ovanlig lägenhetsutsikt över gröna åkrar, orörd natur och hästhagar. Lägenheten erbjuder även ett väldisponerat kök med plats för matbord, helkaklat badrum och i hallen finns gott om plats för förvaring samt avhängning . Till lägenheten hör även ett praktiskt förråd. Lägenheten är belägen i populära Ribby som har närhet till utmärkta förskolor, skolor, bra kommunikationer och vackra strövområden finns runt hörnet. Mataffär och restauranger finns inom ett stenkast och Västerhaninge C ligger en kort promenad bort där små som stora ärenden kan uträttas. Varmt välkomna på visning!

Västerhaninge
Åkervägen 18
Final price: 1 450 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Community fee: 6 081 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Åkervägen