Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Åkervägen 20

Stor 1:a i toppskick belägen i stambytt fastighet.

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med generöst ljusinsläpp och toppfräscha ytskikt! Genomgående ljus med parkettgolv och vita väggar. Väl genomtänkt planlösning med inbjudande kök där plats finns för stort matbord samt vardagsrum med plats för säng och sociala ytor. I hallen finns gott om plats för förvaring tack vare två st garderober samt städskåp och till lägenheten finns även tillhörande förråd. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är belägen i en stambytt fastighet och en föreningen där de stora renoveringarna har gjorts. Lugnt område med vacker natur utanför porten samtidigt som närhet finns till utmärkta kommunikationer, mataffär och restauranger. Med tåget tar man sig på ca 30 minuter till både Stockholm C såväl som Nynäshamn. Välkommen till en lägenheten där det bara är att flytta in och bo!

Västerhaninge
Åkervägen 20
Final price: 1 400 000 kr
Enclosed: 42,5 kvm
Community fee: 3 401 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Åkervägen