Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning / Varmt välkommen på visning!

 • Söndag 2 oktober 13:00-13:45

  Öppen visning / Varmt välkommen på visning!

Boka visning
Västerhaninge
Åkervägen 8
Utgångspris: Kalkyl 1 395 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 79 kvm
Community fee: 6 391 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Västerhaninge / Åkervägen 8

Ljus 4:a med balkong i populära Ribby!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a som ligger i idylliskt område med vacker natur utanför porten! Här finner man ett bekvämt boende med stambytt badrum, fantastisk balkong och generöst vardagsrum. I samma port finns tillhörande förråd samt tvättstuga och genom föreningen ingår gratis parkeringstillstånd. Lägenheten har ett genomgående generöst ljusinsläpp och köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Från balkongen finns utsikt över den välskötta innergården som bland annat bjuder på en trevlig lekplats, körsbärsträd, äppelträd och ett mäktigt kastanjeträd. Man kan smidigt ta sig till Årsta Havsbads vackra omgivningar och bad samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till stan. Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har även kolonilotter utanför fastigheten som boende kan hyra. Ribby är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm. Möjlighet finns till snabbt tillträde!


Provmöblera
Välskött och trevlig innergård
Välskött och trevlig innergård
Ljust kök
Ljust kök
Plats finns för stort matbord
Plats finns för stort matbord
Sovrum 1
Sovrum 1
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Stambytt badrum
Stambytt badrum
Description
 • HALL
  Stor hall med tre stycken inbyggda garderober och gott om plats för avhängning.
 • VARDAGSRUM
  Generöst vardagsrum med parkettgolv, tapetserade väggar och utgång till balkongen som har trätrall och fantastiskt solläge.
 • KÖK
  Välplanerat kök med plats för stort matbord och mycket plats för förvaring. Vitvarorna består av kyl/frys, fläkt, spis och diskmaskin.
 • SOVRUM 1
  Stort sovrum med hel garderobsvägg.
 • SOVRUM 2 & 3
  Två mindre sovrum med plats för säng och förvaring.
 • BADRUM
  Stambytt badrum med klinkergolv, kaklade väggar och golvvärme. Här finns badkar, tvättmaskin, handfat, WC och praktiskt vädringsfönster.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  79 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1960
TV- och Internetanslutning
 • TV genom Com Hem. Bredband genom Bredbandsbolaget (tillkommer med 125 kr/mån).
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns möjligheter att parkera längs gatan vid föreningens hus där det råder datumparkering. Föreningen har även egna P-platser där man kan stå med tillstånd som man får från styrelsen.
Economy
 • Community fee
  6 391 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  Internetuppkoppling 125 kr tillkommer varje månad.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,71504
Föreningen
 • Benämning
  Brf Ängen.
 • Allmänt
  Välskött HSB-förening där de stora renoveringarna är gjorda. Av föreningens 175 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt.Av föreningens 5 lokaler upplåts samtliga med hyresrätt.Förvaltningen har ombesörjts av HSB Stockholm.
 • Gjorda renoveringar
  Exempel på större renoveringar som har gjorts de senaste åren: 2014 Nynäs tak har lagt nya tak med isolering på sju fastigheter. (Två fastigheter färdigställdes 2013.) 2009 Stambyte/badrumsrenovering. 2007 Fönster bytta.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och samlingslokal.
Området
 • Brf Ängen är belägen i Ribby som är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare sin närhet till utmärkta förskolor, skolor och affärer. Naturen ligger alldeles runt hörnet med vackra strövområden, lekparker och joggingspår. Ett kort promenad tar en till Västerhaninge C som har ett flertal butiker, banker, apotek, vårdcentral och Systembolag. Här finns också restauranger, caféer, Hemköp och Coop. En förening med närhet till allt! OMRÅDESINFORMATION- VÄSTERHANINGE Västerhaninge ligger i kommunens södra del, 6 km från Haninge centrum. Västerhaninge har drygt 10 000 invånare, goda kommunikationer och ett bra serviceutbud. Bostäder I Västerhaninge finns ett flertal bostadsområden. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. Allmän och kommersiell service Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker. Skola, barn- och äldreomsorg I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre. Rekreation och fritid I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Framtiden Enligt ett nyligen antaget utvecklingsprogram för Västerhaninge kommer det på sikt att ges möjlighet till utbyggnad av nya bostadsområden, till exempel Ribby, Prästgården, Nedersta och Skarplöt. Även den kommersiella servicen kommer att byggas ut.
 • Kommunikationer
  Föreningen är belägen bredvid utmärkta kommunikationer. Bara ett par hundra meter bort finns bussar som tar en till Västerhaninge C på några minuter eller så kan man promenera till pendeln, Västerhaninge station, som tar dig till Stockholm C eller Nynäshamn på en halvtimme. För den bilburne kan man smidigt ta sig ut på 73:an som tar ca 15 minuter in till stan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten