Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Blomsterrundan 21

Välskött villa med hörntomt och garage i populära Jägartorp!

Varmt välkomna till denna gedigna och välskötta villa som är belägen i lugna och barnvänliga Jägartorp. Med en fantastisk hörntomt, garage, bergvärme, bastu och fiber finns här ett hem att verkligen trivas i. Huset är disponerat på två plan och har genomgående generösa ytor samt en rustik, varm känsla med vackra detaljer såsom mässinghandtag, marmorgolv i kök och en öppen spis med hög mysfaktor. På entréplan välkomnas man av en välplanerad hall som leder en till det stora vardagsrummet som har snyggt parkettgolv och en balkong som blickar över den välskötta trädgården. Möjlighet finns att avdela vardagsrummet så att man får ytterligare ett sovrum. Badrummet har renoverats med omsorg och har ett lyxigt bubbelbadkar och snyggt kakel och klinker. Det finns två sovrum som är generöst tilltagna och har plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Det nedre planet kommer snabbt bli en favorit samlingsplats för hela familjen! Med vackert marmorgolv som lyser upp det charmiga köket som ligger i öppen planlösning, finns här plats för stort matbord och långa, trevliga familjemiddagar. Utgång finns till den mysiga uteplatsen som ligger under tak. På detta plan finns också bastu, gäst WC, tvättstuga och stort sovrum. I trädgården finns flera sorters äppelträd, bärbuskar, vackra planteringar och en mäktig tall där barnen kan gunga fritt. Tack vare att tomten har blandat vegetation och kupering, kan man med enkla medel och gröna fingrar upprätthålla en välskött trädgård. Huset har två separata ingångar som är praktiskt när man har storhandlat och i det rymliga garaget finns gott om utrymme för förvaring och en bil. Varmt välkomna på visning för att se detta unika hus som måste upplevas på plats!

Västerhaninge
Blomsterrundan 21
Final price: 4 200 000 kr
Enclosed: 158/18 kvm
Running costs: 32 533 kr/år
Plotarea: 966 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Blomsterrundan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.