Blomsterrundan 21

Blomsterrundan 21

Slutpris

4 200 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Blomsterrundan 21


Slutpris
4 200 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Välskött villa med hörntomt och garage i populära Jägartorp!

Varmt välkomna till denna gedigna och välskötta villa som är belägen i lugna och barnvänliga Jägartorp. Med en fantastisk hörntomt, garage, bergvärme, bastu och fiber finns här ett hem att verkligen trivas i.

Huset är disponerat på två plan och har genomgående generösa ytor samt en rustik, varm känsla med vackra detaljer såsom mässinghandtag, marmorgolv i kök och en öppen spis med hög mysfaktor. På entréplan välkomnas man av en välplanerad hall som leder en till det stora vardagsrummet som har snyggt parkettgolv och en balkong som blickar över den välskötta trädgården. Möjlighet finns att avdela vardagsrummet så att man får ytterligare ett sovrum. Badrummet har renoverats med omsorg och har ett lyxigt bubbelbadkar och snyggt kakel och klinker. Det finns två sovrum som är generöst tilltagna och har plats för såväl dubbelsäng som förvaring.

Det nedre planet kommer snabbt bli en favorit samlingsplats för hela familjen! Med vackert marmorgolv som lyser upp det charmiga köket som ligger i öppen planlösning, finns här plats för stort matbord och långa, trevliga familjemiddagar. Utgång finns till den mysiga uteplatsen som ligger under tak. På detta plan finns också bastu, gäst WC, tvättstuga och stort sovrum.

I trädgården finns flera sorters äppelträd, bärbuskar, vackra planteringar och en mäktig tall där barnen kan gunga fritt. Tack vare att tomten har blandat vegetation och kupering, kan man med enkla medel och gröna fingrar upprätthålla en välskött trädgård. Huset har två separata ingångar som är praktiskt när man har storhandlat och i det rymliga garaget finns gott om utrymme för förvaring och en bil.

Varmt välkomna på visning för att se detta unika hus som måste upplevas på plats!


Boarea/biarea
158/18 kvm
Driftkostnad
32 533 kr/år
Tomtarea
966 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2016-08-30

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Blomsterrundan såldes av oss 2016-08-30. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Blomsterrundan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.