Huggarvägen 30

Huggarvägen 30

Slutpris

1 700 000 kr


Västerhaninge— HANINGE

Huggarvägen 30


Slutpris
1 700 000 kr

Västerhaninge— HANINGE

Välplanerad 3,5:a med uthyrningsdel och gavelläge!

Varmt välkomna till denna stora och välplanerade 3:a som tack vare sitt gavelläge har gjorts om till en praktisk 4:a. Här finns även en uthyrningsdel med egen ingång, badrum och stort sovrum. Lägenheten bjuder även på ett kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar med plats för stort matbord, ett stort badrum med praktiskt vädringsfönster, vardagsrum med fransk balkong samt två sovrum.

Tack vare lägenhetens väldisponerade 81 m² och gavelläge finns många möjligheter att skapa en planlösning som passar ens egna behov. Föreningen står inför ett stambyte som kommer innebära nya fräscha badrum för lägenhetsinnehavaren.

Lägenheten är belägen i populära och barnvänliga Ribby som är ett omtyckt område i Västerhaninge tack vare närheten till vacker natur, smidiga kommunikationer och utmärkta förskolor.

Inflytt mitten av januari.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 189 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-30

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2016-10-30. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.