Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Västerhaninge
Huggarvägen 30
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 5 189 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum

Västerhaninge / Huggarvägen 30

Välplanerad 3,5:a med uthyrningsdel och gavelläge!

Varmt välkomna till denna stora och välplanerade 3:a som tack vare sitt gavelläge har gjorts om till en praktisk 4:a. Här finns även en uthyrningsdel med egen ingång, badrum och stort sovrum. Lägenheten bjuder även på ett kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar med plats för stort matbord, ett stort badrum med praktiskt vädringsfönster, vardagsrum med fransk balkong samt två sovrum. Tack vare lägenhetens väldisponerade 81 m² och gavelläge finns många möjligheter att skapa en planlösning som passar ens egna behov. Föreningen står inför ett stambyte som kommer innebära nya fräscha badrum för lägenhetsinnehavaren. Lägenheten är belägen i populära och barnvänliga Ribby som är ett omtyckt område i Västerhaninge tack vare närheten till vacker natur, smidiga kommunikationer och utmärkta förskolor. Inflytt mitten av januari.


Furnish
Vår på Huggarvägen
Vår på Huggarvägen
Från busshållsplatsen
Från busshållsplatsen
Vägen från parkeringen
Vägen från parkeringen
Description of rooms
 • HALL
  Hall med skjutdörrsgarderob och linoleumgolv. Säkerhetsdörr.
 • KÖK
  Välplanerat kök med plats för stort matbord. Vitvarorna består av kyl och frys i fullhöjd, spis och fläkt.
 • VARDAGSRUM
  Ljust vardagsrum med linoleumgolv, tapet och en praktiskt fransk balkong. Vardagsrummet är i dagsläget avdelat för att skapa ett extra rum men kan med enkla medel göras om till ett större vardagsrum igen. Tack vare lägenhetens gavelläge så finns fönster i det extra sovrummet.
 • SOVRUM
  Stort sovrum med linoleumgolv, garderober och balkong.
 • BADRUM
  Stort badrum med tvättmaskin, badkar, handfat, WC och praktiskt vädringsfönster. Våtrumsmatta.
 • UTHYRNINGSDEL
 • HALL
  Hall med plats för avhängning. Säkerhetsdörr.
 • BADRUM
  Snyggt renoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, WC och handfat.
 • SOVRUM
  Stort sovrum med plastmatta, garderob och plats för stor dubbelsäng.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  81 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum (max 3 sovrum)
Energideklaration
 • Energiprestanda
  139 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem samt Bredbandsbolaget via fiber. Bredband via Bredbandsbolaget.
Parking/Other buildings
 • I garage finns 77 bilplatser. Utomhus finns 75 platser med motorvärmare och 87 utan motorvärmare. För motorcyklar finns 11 platser. Gästparkering finns, med 18 bilplatser. Kön till garageplats är normalt lång, medan plats med motorvärmare går att få ganska snabbt. Kön till en andra plats, för dem som har två bilar är längre. Det är numera tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter, helger. För p-plats och garage tillämpas kösystem. Kontakta HSB för köplats och kötid.
Economy
 • Community fee
  5 189 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Planerade avgiftsändringar
  Avgiften planeras att höjas i samband med stambytet med 5% 2017, 2018, 2019 och 2020.
Föreningen
 • Benämning
  Berget HSB.
 • Allmänt
  Brf Berget i Västerhaninge bildades 1969. De första inflyttningarna skedde 1971. Föreningen äger och förvaltar 287 lägenheter, fördelade på 10 hus vid fem gårdar. Alla hus har tre våningsplan. Två av husen har dessutom ett suterrängplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV bas (10 kanaler).
 • Kommande renoveringar
  De närmaste åren kommer föreningen bl. a. att: - Renovera föreningslokalen - Bygga om innergårdarna - Måla om trapphus och entréer - Stambyte
 • Gjorda renoveringar
  Förutom löpande underhåll har i föreningen de senast åren utförts: 2013 - Balkongrenovering 2012 - Byte av ytterportar, garagerenovering, 2010 - Byte av takfläktar, ny undercentral för värme och vatten,
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Eftersom alla hus inte har källare kan förrådet ligga i ett annat hus än det man bor i. Inom föreningen finns en föreningslokal som står till medlemmarnas förfogande mot en avgift på 100 kronor. I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Kallmangel samt strykbräda och lakan sträckare finns också. Tvättstugorna är nyrenoverade och all utrustning är ny. Lekplatser för de små barnen finns på gårdarna mellan husen. För de lite större barnen finns en nyligen färdigställd lekplats med lekborg, sandlåda och gungställning. Sittgrupper finns för föräldrar och andra. Föreningen har även en liten idrottsplats med tennisbana, fotbollsplan och boule-bana.
Area
 • Brf Berget ligger vid Huggarvägen i Ribbyberg, Västerhaninge. Husen ligger på en höjd, väl inordnade i naturen omkring som bjuder på barr- och lövskog, bergknallar och skogsstigar. Huggarvägen slutar i bostadsområdet och har alltså ingen genomfartstrafik. På cirka fem minuters promenadavstånd från bostadsområdet finns Ribby närcentrum med bland annat en Coop butik och restaurang. I Västerhaninge centrum finns bland annat banker, systembolag, flertal restauranger och specialbutiker. I anslutning till området finns en förskola. Ribbybergsskolan med låg- och mellanstadium samt 6-års verksamhet och fritidshem ligger ca 300 meter från området. Vägarna mellan bostadsområdet och skolan är helt fria från biltrafik. Högstadieskola (Ribbyskolan) finns ca 500 meter från området. Västerhaninge har en uppsjö av fritidsaktiviteter att välja bland. Flertal golfanläggningar omgärdar området såväl som ridskolor, Årsta Havsbad nås med kortare cykelsträcka bort och erbjuder både härliga sandstränder och skridskoåkning vintertid och från Årsta brygga går båtar till bland annat Utö. Brf Berget har sin egen lilla idrottsplats för fotboll och tennis . Vintertid, när vädret tillåter, finns en spolad isbana.
 • Kommunikationer
  På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser som inom 5 min tar dig till bl a Västerhaninge Centrum. En kort promenad till Västerhaninge centrum tar 15 minuter. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går med kvartstrafik under rusningstid. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg.. Restid med tåg är ca 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area