Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Kvartärvägen 73

Gavelradhus för dig med höga krav!

Mitt i idylliska Åbylund med närhet till flera lekplatser, utmärkta kommunikationer, förskola och vacker natur finns nu, för dig med höga krav på ditt boende, detta mycket stilfulla och genomgående renoverade bostadsrättsradhus om 4 rok med helt fantastiska uteplatsytor runt hela huset. Här kan man njuta av en privat liten trädgårdstomt med trädäck, blomsterträdgård, jordgubbsland och välskött gräsmatta som gränsar mot lummig park med lekplatsyta. Radhuset som är genomgående renoverat 2013 är disponerat på två plan med en väl genomtänkt planlösning. På entréplan finns badrum, modernt kök och luftigt vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen med trädäck. På övre plan finns tre sovrum, rymlig klädkammare och ytterligare ett stort badrum. Från ett sovrum finns dessutom en härlig balkong. Brf Åbylund bildades 2003 och består av 322 lägenheter. Till lägenheterna hör ett förråd om ca 6-8 kvm och tomtytan runt huset upplåts med nyttjanderätt. Inom föreningen finns flera lekplatser, tvättstugor, bastu samt föreningslokal. Både garage och parkeringsplatser finns och TV (ComHem basutbud) samt Bredband (Ownit) ingår i månadsavgiften. I detta välplanerade radhus ryms hela familjen och barnen har naturen och flera lekplatser alldeles i närområdet. Ett flertal skolor och förskolor finns att välja bland, däribland Åby förskola endast 100 meter bort. Endast en kort promenad bort finns Västerhaninge C med brett serviceutbud bestående av bl.a. mataffärer, apotek, systembolag, mysiga caféer och pendeltågsstation. Bussar trafikerar endast hundra meter bort och det tar enbart ca 30 min till Stockholm C oavsett om du tar pendeltåg eller bil. Underbar natur breder ut sig kring bostadsområdet med härliga skogar, stigar och strövområden och på cykelavstånd nås Årsta Havsbad för ett härligt sommardopp. Varmt välkomna till en unik köpchans!

Västerhaninge
Kvartärvägen 73
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 94 kvm
Community fee: 6 935 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Kvartärvägen