Kvartärvägen 73

Kvartärvägen 73

Slutpris

2 000 000 kr


Västerhaninge— HANINGE

Kvartärvägen 73


Slutpris
2 000 000 kr

Västerhaninge— HANINGE

Gavelradhus för dig med höga krav!

Mitt i idylliska Åbylund med närhet till flera lekplatser, utmärkta kommunikationer, förskola och vacker natur finns nu, för dig med höga krav på ditt boende, detta mycket stilfulla och genomgående renoverade bostadsrättsradhus om 4 rok med helt fantastiska uteplatsytor runt hela huset. Här kan man njuta av en privat liten trädgårdstomt med trädäck, blomsterträdgård, jordgubbsland och välskött gräsmatta som gränsar mot lummig park med lekplatsyta.
Radhuset som är genomgående renoverat 2013 är disponerat på två plan med en väl genomtänkt planlösning. På entréplan finns badrum, modernt kök och luftigt vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen med trädäck. På övre plan finns tre sovrum, rymlig klädkammare och ytterligare ett stort badrum. Från ett sovrum finns dessutom en härlig balkong.

Brf Åbylund bildades 2003 och består av 322 lägenheter. Till lägenheterna hör ett förråd om ca 6-8 kvm och tomtytan runt huset upplåts med nyttjanderätt. Inom föreningen finns flera lekplatser, tvättstugor, bastu samt föreningslokal. Både garage och parkeringsplatser finns och TV (ComHem basutbud) samt Bredband (Ownit) ingår i månadsavgiften.

I detta välplanerade radhus ryms hela familjen och barnen har naturen och flera lekplatser alldeles i närområdet. Ett flertal skolor och förskolor finns att välja bland, däribland Åby förskola endast 100 meter bort. Endast en kort promenad bort finns Västerhaninge C med brett serviceutbud bestående av bl.a. mataffärer, apotek, systembolag, mysiga caféer och pendeltågsstation.
Bussar trafikerar endast hundra meter bort och det tar enbart ca 30 min till Stockholm C oavsett om du tar pendeltåg eller bil.
Underbar natur breder ut sig kring bostadsområdet med härliga skogar, stigar och strövområden och på cykelavstånd nås Årsta Havsbad för ett härligt sommardopp.

Varmt välkomna till en unik köpchans!


Boarea
94 kvm
Avgift
6 935 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-20

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Kvartärvägen såldes av oss 2016-06-20. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvartärvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.