Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge - Västerhaninge - Jägartorp / Norrskogsvägen 2

Möjligheternas villa om ca 230 kvm - centralt i Västerhaninge - Jägartorp!

Med ett av Västerhaninges centralaste läge finns nu möjligheternas villa till försäljning, om 115+114 kvm med både garage och friggebod samt plan och lekvänlig trädgårdstomt. Fastigheten är belägen i slutet av en återvändsgränd och villan stoltserar med sammantaget 8 rum och lämpar sig utmärkt för dig med stor familj, generationsboende eller företagaren med drömmar om egen verksamhet på hemmaplan. Här finns allt från flertal sovrum, lyxig spa avdelning, gillestuga med braskamin samt utrymmen för hobbyverksamhet. Den mycket generösa tomten om dryga 1400 kvm erbjuder plana, härliga lekytor och flertal fruktträd finns redan planterade. Ett par 100 meter bort finns Västerhaninge Centrum som erbjuder flertal restauranger samt allt från sjukvård till systembolag och pendeltågskommunikation som inom 30 min tar dig till Stockholms storstadsbrus eller till skärgården i Nynäshamn. Fastigheten är bekvämt placerad strax intill en busshållplats med förbindelser både till Haninge Centrum som Tungelsta och här finns även Ica Supermarket med välsorterat utbud. I området finns omtyckt barnomsorg och skolor upp till årskurs 9. Fritiden berikas med naturupplevelser i både skog och hav och flertal idrottsanläggningar finns att tillgå såväl som ridhus och ishall. Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!

Västerhaninge / Västerhaninge - Jägartorp
Norrskogsvägen 2
Final price: 4 500 000 kr
Enclosed: 115/114 kvm
Running costs: 38 100 kr/år
Plotarea: 1414 kvm
Rooms: 8 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Norrskogsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.