Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge - Västerhaninge - Jägartorp / Parkvägen 2C

Underbar villa från Myresjöhus!

Nu har du äntligen möjligheten att få flytta in i en nyproducerad villa från 2014 i populära Jägartorp. Det är ett hus med en unik design från Myresjöhus med en välplanerad planlösning. Här har du fyra stycken sovrum, härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, matplatsdel för ca 4-6 personer, ett underbart badrum, ett mindre duschrum, praktiskt tvättstuga, vattenburen golvvärme i hela huset, exklusiva materialval, nyligen insatt braskamin, två trädäckade altaner, stor parkering med plats för flertalet bilar, härlig plan tomt och en friggebod på ca 15 kvm. Här finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva samt ett nytt hus med låga driftkostnader. Varmt välkommen på visning!

Västerhaninge / Västerhaninge - Jägartorp
Parkvägen 2C
Final price: 5 350 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Running costs: 25 000 kr/år
Plotarea: 697 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerhaninge / Parkvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.