Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Salviagränd 3

1-planare om 5 rok med privat uteplats! Garage & P-plats ingår!

Belägen mitt i ett familjärt villaområde, i eftertraktade Jägartorp/Västerhaninge, finns nu äntligen denna bekväma och ultimat planerade fastighet till försäljning om generösa 124 +10 kvm fördelade på 5 rok med tillhörande förråd, redskapsbod, garage och p-plats. Här erbjuds ett bekvämt boende med närhet till utsökt service, utmärkta kommunikationer och närhet till barnomsorg och bra skolor med ett fantastiskt närområde som präglas av skön natur och utmärkta fritidsaktiviteter. Den perfekta planlösningen erbjuder gott om sällskapsytor för den stora familjen samt vänner och bekanta. Det stora vardagsrummet ligger öppet med matplatsen och stora fönster står för härligt ljusinsläpp. Fyra sovrum finns att nyttja, fint och helkaklat badrum samt en stor tvättstuga med groventré. Köket är välplanerat och mysigt med horisontellt fönster och matplatsen rymmer upp till minst 10 personer. Klädkammare, förråd och gäst-wc finns. Uteplatsen är helt ogenerad och väldigt privat. Här finns en stor altan med tak och infravärme samt en trevlig grön täppa som passar utmärkt för dig med små barn, husdjur eller bara njutning av lugnet som erbjuds. I samfälligheten som fastigheten tillhör ingår såväl TV, Internet samt IP telefoni via eget fibernät som garage och parkeringsplats. Fina lekplatser finns i området och det är aldrig långt till skärgården som erbjuder både sommar som vinteraktiviteter. Strax utanför trafikerar bussar till kommunens olika delar och det är ca 1 km till Västerhaninge Centrum där brett serviceutbud erbjuds som flera livsmedelsaffärer, systembolag, mysiga caféer och restauranger samt pendeltåg som med kvartstrafik går mot Stockholm Central. Varmt välkommen till ett unikt köp!

Västerhaninge
Salviagränd 3
Final price: 3 330 000 kr
Enclosed: 124/10 kvm
Running costs: 31 550 kr/år
Plotarea: 256 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerhaninge / Salviagränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.