Salviagränd 3

Salviagränd 3

Slutpris

3 330 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Salviagränd 3


Slutpris
3 330 000 kr

Västerhaninge— Haninge

1-planare om 5 rok med privat uteplats! Garage & P-plats ingår!

Belägen mitt i ett familjärt villaområde, i eftertraktade Jägartorp/Västerhaninge, finns nu äntligen denna bekväma och ultimat planerade fastighet till försäljning om generösa 124 +10 kvm fördelade på 5 rok med tillhörande förråd, redskapsbod, garage och p-plats.
Här erbjuds ett bekvämt boende med närhet till utsökt service, utmärkta kommunikationer och närhet till barnomsorg och bra skolor med ett fantastiskt närområde som präglas av skön natur och utmärkta fritidsaktiviteter.

Den perfekta planlösningen erbjuder gott om sällskapsytor för den stora familjen samt vänner och bekanta. Det stora vardagsrummet ligger öppet med matplatsen och stora fönster står för härligt ljusinsläpp. Fyra sovrum finns att nyttja, fint och helkaklat badrum samt en stor tvättstuga med groventré. Köket är välplanerat och mysigt med horisontellt fönster och matplatsen rymmer upp till minst 10 personer. Klädkammare, förråd och gäst-wc finns.
Uteplatsen är helt ogenerad och väldigt privat. Här finns en stor altan med tak och infravärme samt en trevlig grön täppa som passar utmärkt för dig med små barn, husdjur eller bara njutning av lugnet som erbjuds.

I samfälligheten som fastigheten tillhör ingår såväl TV, Internet samt IP telefoni via eget fibernät som garage och parkeringsplats. Fina lekplatser finns i området och det är aldrig långt till skärgården som erbjuder både sommar som vinteraktiviteter.
Strax utanför trafikerar bussar till kommunens olika delar och det är ca 1 km till Västerhaninge Centrum där brett serviceutbud erbjuds som flera livsmedelsaffärer, systembolag, mysiga caféer och restauranger samt pendeltåg som med kvartstrafik går mot Stockholm Central.

Varmt välkommen till ett unikt köp!


Boarea/biarea
124/10 kvm
Driftkostnad
31 550 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-19

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Salviagränd såldes av oss 2016-05-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Salviagränd.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.