Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Skarplöts Allé 1D

Bullerby känsla när den är som bäst!

Med en härlig Bullerby känsla i ett familjärt område ligger denna välplanerade 4:a med öppen planlösning, en underbar balkong mot ostört sydvästläge och parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Lägenheten är uppförd 2012 och har genomgående vackra parkettgolv, stilrent kulörsatta väggar samt generösa fönster med spröjs som bidrar till både underbart ljusinsläpp och en härlig känsla. Den stora balkongen är välplacerad med fri utsikt över området och plats finns för hela familjen, utemöblerna och grillen. Förutom 3 st sovrum finns här både en stor klädkammare och kaklat badrum med fönster och badkar. Den öppna planlösningen erbjuder stora sociala ytor för hela sällskapet att umgås på och köket är välutrustat med generösa ytor samt modern maskinpark. Brf BoKlok Blåklockan är en förening med ett koncept utvecklat av Skanska och IKEA med moderna, trivsamma och välplanerade lägenheter med villakänsla i ett litet och tryggt kvarter. Här erbjuds härliga grönområden, gott om spring och lek för barnen, härliga lekplatser, parkeringsplatser med elstolpe samt härlig familjär atmosfär där mycket av den utvändiga arbetsskötseln utförs av de boende. I månadsavgiften ingår förutom p-plats värme och vatten även Telia fiber för telefoni, bredband och TV samt bostadsrättsförsäkring. Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central. Varmt välkommen med ditt intresse!

Västerhaninge
Skarplöts Allé 1D
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 906 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-08-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Skarplöts Allé