Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Vårbruksvägen 16

Stor villa med garage och låga driftskostnader i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta moderna hus i två plan med fantastisk tomt, garage och gavelläge! Här kan man njuta av ett komplett boende för den stora familjen med alla bekvämligheter samt låga driftskostnader. Med öppen planlösning och generöst ljusinsläpp skapas ett hem med hög trivselfaktor och sociala ytor som inbjuder till långa, trevliga familjemiddagar. I vardagsrummet finns dessutom en mysig braskamin som värmer och lyser upp huset på kalla höstdagar. På entréplan finns stilrent kök, stort vardagsrum, tre sovrum, en praktisk tvättstuga med egen entré samt ett badrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, badrum och ett allrum som passar perfekt som barnens TV-rum. Hela huset har genomgående golv i ekparkett, moderna vitvaror, generösa fönsterpartier och inredning med hög kvalitet. Garaget erbjuder plats för både bil och förvaring och extra utrymme finns i det praktiska förrådet som kan användas som snickarbod. Man välkomnas av den fantastiska trädgårdstomten som har områdets bästa läge. Med stenlagd garageuppfart, grusad gång och välskött gräsmatta finns allt man kan önska. Här finns äppelträd, syrener, jordgubbsland, rabarber, vinbär och mycket mer. En charmig, stenlagd uteplats finns med plats för litet bord mitt bland de vackra planteringarna. Med utgång från vardagsrummet finns också en generös altan som delvis har tak för de regniga dagarna. Ett utmärkt solläge finns att hitta på tomten under hela dagen! Belägen i barnvänligt och nybyggt område med öppna och charmiga kvarter. Närhet finns till såväl Västerhaninge C:s butiksutbud, pendeltåg och härliga strövområden. Varmt välkomna till ett hus där hela familjen verkligen kan trivas i!

Västerhaninge
Vårbruksvägen 16
Final price: 5 450 000 kr
Enclosed: 151 kvm
Running costs: 29 319 kr/år
Plotarea: 771 kvm
Rooms: 7 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Vårbruksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.