Vårbruksvägen 16

Vårbruksvägen 16

Slutpris

5 450 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Vårbruksvägen 16


Slutpris
5 450 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Stor villa med garage och låga driftskostnader i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta moderna hus i två plan med fantastisk tomt, garage och gavelläge! Här kan man njuta av ett komplett boende för den stora familjen med alla bekvämligheter samt låga driftskostnader.

Med öppen planlösning och generöst ljusinsläpp skapas ett hem med hög trivselfaktor och sociala ytor som inbjuder till långa, trevliga familjemiddagar. I vardagsrummet finns dessutom en mysig braskamin som värmer och lyser upp huset på kalla höstdagar. På entréplan finns stilrent kök, stort vardagsrum, tre sovrum, en praktisk tvättstuga med egen entré samt ett badrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, badrum och ett allrum som passar perfekt som barnens TV-rum.

Hela huset har genomgående golv i ekparkett, moderna vitvaror, generösa fönsterpartier och inredning med hög kvalitet. Garaget erbjuder plats för både bil och förvaring och extra utrymme finns i det praktiska förrådet som kan användas som snickarbod.

Man välkomnas av den fantastiska trädgårdstomten som har områdets bästa läge. Med stenlagd garageuppfart, grusad gång och välskött gräsmatta finns allt man kan önska. Här finns äppelträd, syrener, jordgubbsland, rabarber, vinbär och mycket mer. En charmig, stenlagd uteplats finns med plats för litet bord mitt bland de vackra planteringarna. Med utgång från vardagsrummet finns också en generös altan som delvis har tak för de regniga dagarna. Ett utmärkt solläge finns att hitta på tomten under hela dagen!

Belägen i barnvänligt och nybyggt område med öppna och charmiga kvarter. Närhet finns till såväl Västerhaninge C:s butiksutbud, pendeltåg och härliga strövområden. Varmt välkomna till ett hus där hela familjen verkligen kan trivas i!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
29 319 kr/år
Tomtarea
771 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2016-08-24

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Vårbruksvägen såldes av oss 2016-08-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Vårbruksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.