Vårvägen 10

Vårvägen 10

Slutpris

3 700 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Vårvägen 10


Slutpris
3 700 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Enplanshus med garage och hörntomt i populärt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till denna välplanerad villa med områdets bästa läge! Huset är disponerat på ett plan och har stora sociala utrymmen, ett underbart uterum och ett praktiskt garage.

Generös trädgårdstomt med ett utmärkt hörnläge och sol finns från tidig förmiddag till sena kvällar. Huset pryds av vackra planteringar, plommonträd, äppelträd och allt omges av en välskött och generös gräsmatta. Huset bjuder även på ett stort, inglasat uterum där man njuta av trevliga middagar och sammankomster på sena sommarkvällar.

Man välkomnas i hallen av ett stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den trevliga uteplatsen. Välplanerat kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Det finns möjlighet till fyra stycken sovrum i huset och det finns i dagsläget ett badrum samt en gäst WC. Gott om plats finns för förvaring tack vare garage, klädkammare, inbyggt förråd samt ett extra separat förråd som finns på tomten.

Belägen i populärt område i Västerhaninge med närhet till utmärkta förskolor, kommunikationer och vackra strövområden. Västerhaninge C erbjuder allt man kan behöva med pendeltågsstation, mataffärer, banker, apotek och Systembolag mm.

Välkommen till hem där hela familjen kan växa och verkligen trivas i!


Boarea/biarea
98/40 kvm
Driftkostnad
35 995 kr/år
Tomtarea
908 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-06-02

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Vårvägen såldes av oss 2016-06-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Vårvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.