Search Menu
Bostaden är såld

Västerhaninge / Vårvägen 10

Enplanshus med garage och hörntomt i populärt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till denna välplanerad villa med områdets bästa läge! Huset är disponerat på ett plan och har stora sociala utrymmen, ett underbart uterum och ett praktiskt garage. Generös trädgårdstomt med ett utmärkt hörnläge och sol finns från tidig förmiddag till sena kvällar. Huset pryds av vackra planteringar, plommonträd, äppelträd och allt omges av en välskött och generös gräsmatta. Huset bjuder även på ett stort, inglasat uterum där man njuta av trevliga middagar och sammankomster på sena sommarkvällar. Man välkomnas i hallen av ett stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den trevliga uteplatsen. Välplanerat kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Det finns möjlighet till fyra stycken sovrum i huset och det finns i dagsläget ett badrum samt en gäst WC. Gott om plats finns för förvaring tack vare garage, klädkammare, inbyggt förråd samt ett extra separat förråd som finns på tomten. Belägen i populärt område i Västerhaninge med närhet till utmärkta förskolor, kommunikationer och vackra strövområden. Västerhaninge C erbjuder allt man kan behöva med pendeltågsstation, mataffärer, banker, apotek och Systembolag mm. Välkommen till hem där hela familjen kan växa och verkligen trivas i!

Västerhaninge
Vårvägen 10
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 98/40 kvm
Running costs: 35 995 kr/år
Plotarea: 908 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerhaninge / Vårvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.