Search Menu
Bostaden är såld

Vätö - Norrveda / Ålens väg 5

Fritidshus i naturskönt läge

I Norrveda på Vätö ligger denna Västkuststuga som sista hus på Ålens väg. Ursprungliga 46 kvm är tillbyggda med 16 kvm och fördelas på tre sovrum, allrum, duschrum och kök. Egen brunn med året-runtvatten. WC och dusch gör det till ett bekvämt fritidsboende. Ett gästhus på 40 kvm med kök kan inredas till ett bra extrahus. Tomten är välskött med både gräsmatta, träd, buskar och med naturen inpå knuten. Båtplats följer med fastigheten och det är 1 km till Klockarängens fina badplats i Vätösund med badbryggor, sandstrand och båtbryggor. Där finns även fotbollsplan och boulebana. 25 minuter till Norrtälje och 1 tim och 20 minuter till Stockholm. På Vätö finns året-runt öppen mataffär och under sommartid finns två restauranger.

Vätö / Norrveda
Ålens väg 5
Final price: 1 275 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Running costs: 17 267 kr/år
Plotarea: 2080 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Ålens Väg