Bergsvikssjövägen 61

Bergsvikssjövägen 61

Slutpris

4 200 000 kr


Bergssvik— Vätö— Norrtälje

Bergsvikssjövägen 61


Slutpris
4 200 000 kr

Bergssvik— Vätö— Norrtälje

Underbart läge på populära Vätö med havsutsikt och tillgång till egen brygga!

Unikt tillfälle att förvärva detta hemtrevliga hus med havsutsikt samt servitut på brygga för bad och båtliv ett stenkast från huset. Fastigheten är belägen endast ca 9 mil från Stockholms tullar på härliga Vätö.

Huset på sina 98 kvm är fördelat på 4 rok och erbjuder förutom en vacker havsutsikt en generös altan. Här finns plats för både familj och vänner och huset lämpar sig både att tillbringa somrar, högtider och helger i men här går det också utmärkt att bosätta sig permanent! Här finns alla tänkbara bekvämligheter med stort kök, helkaklat duschrum med bastu och flertalet sovrum. Med golvvärme i hela huset och en energieffektiv värmepump är det inga problem att hålla huset uppvärmt hela vintern. När hösten närmar sig finns också en stämningsfull kamin att värma sig kring. Huset stod färdigt 2011 vilket ger möjlighet att flytta rakt in och börja leva, en perfekt bas för helgavkoppling med promenader, båtturer eller härliga skridskoturer vintertid!

På den stora tomten om hela 2954 kvm finns öppna gräsytor som passar utmärkt för sommarens lekar och spel. Här kan barnen springa fritt samtidigt som de vuxna har en god överblick från altanen. För den blomsterintresserade bör nämnas att på tomten växer både Malva och orkidén Sankt Pers Nycklar. När besökarna blir många erbjuder gästhuset gästerna en egen avkopplande plats. En rymlig carport med förråd samt flertalet andra förrådsutrymmen gör plats för cyklar, dynor, gräsklippare och annat som hör landet till. Här kan ni verkligen byta stress och vardag mot lugn och natur på landet i vackra Roslagen!

För den båtintresserade bor ni mitt i en del av Roslagens vackra skärgård och med ca 150 meter till bryggan är en tur ut med båten aldrig långt borta! En kort båtfärd bort finner vi flertalet fina sjökrogar att besöka. För den som verkligen vill komma den fantastiska naturen nära och gillar att paddla passar sig dessa vatten perfekt. Som alternativ till att bada nere vid bryggan finns också det kommunala badet i Håknäs en kort cykeltur bort. Med strand, bryggor och klätterställning är detta ett populärt tillhåll i området för de yngre under somrarna.

Fastigheten har ett mycket bra läge på populära Vätö. Här lever ni i en levande kultur- och jordbruksbyggd i det vackra skärgårdslandskapet. Ni tar er enkelt hit via broförbindelse och kommunalt reser ni med buss som stannar ca 2,5 km bort. På er väg mot huset passerar ni samhället Harg, mitt på ön, med mataffär som är öppet året om. Dit cyklar ni också enkelt om något skulle vara glömt!

Varmt välkomna på visning till ett hus och en byggd som måste upplevas!


Boarea/biarea
98/4 kvm
Driftkostnad
18 809 kr/år
Tomtarea
2 954 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.