Search Menu
Bostaden är såld

Vätö - Dyvik, fritidshusområde / Dahliastigen 2

Villa/fritidshus med solig och rymlig tomt

Välkommen till ett trevligt hus att användas året runt i Vätö-Huvud-Dyviks fritidshusområde och med havet i dess närhet. Huset som byggdes 1995 och är beläget i ett öppet trivsamt läge, omgivet av både gräsmatta och naturtomt. Här finns även möjligheter för övernattande gäster i gästhus och utrymme för hemmasnickaren i arbetsboden. Den grusade infarten/entrén till tomten leder till husets altan på framsidan. Den rymliga altanen är inglasad och med trädäck. Platsen vald med omsorg för att avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. Mindre altan finns även på husets kortsida mot söder. Fastigheten har eget vatten och tillgång till samfällighetens sommarvatten samt kretsloppsanpassad vakuumtoalett (vattentoa). Värdefullt för många båtälskare är att det till fastigheten även tillhör en andel och därmed en båtplats i områdets båtförening.

Vätö / Dyvik, fritidshusområde
Dahliastigen 2
Final price: 1 050 000 kr
Enclosed: 74/40 kvm
Running costs: 21 293 kr/år
Plotarea: 2258 kvm
Rooms: 3 rum
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Dahliastigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.