Search Menu
Bostaden är såld

Vätö / Norrvedastrand 19

Vinterbonat fritidshus med WC och sjöglimt!

Högt beläget, med fin sjöglimt mot vätösund med bad, båtplats och bastu ligger detta fina moderna fritidshus om 57 kvm plus loft på en plan trädgårdstomt om 1311 kvm med stora gräsytor för lek och spel. Det vinterbonade fritidshuset har genomgående renoverats och byggts till de senaste åren. Här finns vardagsrum med murad öppen spis, vita väggar och tak och stora fönsterytor, glasveranda med viss sjöglimt och modernt kök. Här finns också två bra sovrum och ett stort sovloft samt ett badrum med WC. Stor härlig altan i perfekt soligt sydvästläge och viss sjöglimt samt stensatt uteplats med platsbyggd grill. Mycket lättskött plan trädgårdstomt med stora gräsytor för lek och spel, planteringar med rosor och äppelträd. Här finns även en friggebod inredd som gäststuga, ett litet förråd/vedbod. Här får du ett bekymmersfritt och modernt fritidsboende nära bad, båtplats (som hör till huset). I området finns även en gemensam bastu vid vattnet, en föreningslokal med kök och badrum, fotbollsplan m.m.

Vätö
Norrvedastrand 19
Final price: 2 650 000 kr
Enclosed: 57 kvm
Running costs: 16 050 kr/år
Plotarea: 1311 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Norrvedastrand