Search Menu
Bostaden är såld

Vätö - Vätö, Dyvik / Odonstigen 3

Smakfullt vinterbonat på Vätö, 67kvm, 3 sovrum, braskamin, närhet till barnvänlig sandstrand.

Varmt välkommen till detta mysiga och väl omhändertagna och vinterbonade fritidshus i Dyvik på Vätö. Här kan man verkligen trivas både inomhus och på den stora, öppna och användbara tomten. Närhet till barnvänlig sandstrand med bryggor, lekplats och boulebana samt möjlighet till båtplats via samfällighet. Omgivningarna lämpar sig utmärkt för motion och promenader på lugna vägar, stigar och i svamp- och bärskogen. Hela fastigheten ger ett mycket välvårdat intryck. Den ljust inredda huvudbyggnaden inrymmer 3 sovrum, kök med matplats, kaklat duschutrymme med ny förbränningstoalett samt en storstuga för det stora sällskapet att trivas i. Braskamin med fläkt centrerad i rummet ger bra värmespridning. Genomgående trälaminat/trägolv och ljusa fina innertak gör att man får ett mycket hemtrevligt och inbjudande intryck. Flera utgångar till husets rymliga altan i utmärkt solläge, delvis under tak med matplats och infravärme. Gäststuga med pentry, förrådsbod och vedbod har samma charmiga färgsättning som huvudbyggnaden och är även de i mycket gott skick. På den stora tomten finns stora grönytor, perfekt för utomhusaktiviteter. Här grönskar det av planteringar, röda och svarta vinbär, fläder, päron- och äppelträd. Utomhusgrill i trädgården samt utebelysning med rörelsevakt och eluttag vid parkering. Tomten har en tomtgräns mot allmänning och är insynsskyddad. Detta sommarnöje kan användas året runt och är ett ställe att förälska sig i! Varmt välkommen på visning!

Vätö / Vätö, Dyvik
Odonstigen 3
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Running costs: 15 594 kr/år
Plotarea: 1914 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Odonstigen