Search Menu
Bostaden är såld

Vätö - Vätö - Utveda / Utveda hamnväg 170

Välskött och vinterbonat fritidshus

Välkommen till detta välskötta, vinterbonade fritidshus om 52 kvm på en härligt varierad och välskött trädgårdstomt om 2495 kvm med vackra släta berg i dagen som ansluter fint med altanområden och välskötta gräsytor. Det välskötta huset har löpande underhållits och förbättrats till ett mycket fint skick med genomgående ljusa fräscha ytskikt. Det välutrustade och stora köket har spis, kyl/frys, diskmaskin, tvättmaskin, diskbänk och matplats för fyra till sex personer framför de stora fönstren mot altanen. I vardagsrummet som har vita väggar och stora fönster finns en nyinstallerad braskamin, här finns också två bra sovrum och ett ljust fräscht badrum med dusch, handfat och separett toalett. Stor altan under tak samt flera altaner i alla sollägen. Den härliga tomten bjuder på överraskningar lite överallt, vackra släta berg som ansluter fint mot både gräsmattor och altaner, fina stenpartier, ordnade gångar välskötta planteringar med buskar eller perenna växter. Här finns också en välordnad snickarbod om ca 10 kvm, ett inrett gästhus om ca 12 kvm och ett uthus/förråd. I Utveda finns både ett fint välordnat barnbad i utvedaträsket (insjö) och en strand och båthamn med möjlighet till båtplats vid vätösund.

Vätö / Vätö - Utveda
Utveda hamnväg 170
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Running costs: 18 316 kr/år
Plotarea: 2495 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Utveda Hamnväg